yamaha R1 2006-2007 plussid miinuse?
Re: yamaha R1 2006-2007 plussid miinuse?
Linnainimene kirjutas:Tere rahvas!
Olen Ilgekepiga nõus (st kasutajaga Ilgekepp). Mode KMX võiks tunnistada oma rumalust antud teemal ja vabandada oma karmide sõnade eest. Tavakasutajana siin foorumis olen häiritud sellisest suhtumisest haldajate poolt!!!!
To Ummi: anna linke, misse MCN on? Ükski kawamees või kikserimees ei ütle, et yamaha on parem, samas ka vastupidi. ära ainult R1 entusiastide foorumitest lõikeid rebi meile siia.
![]()
R1 on äge pill, aga kahjuks jah veits "vedelam"kui konkurendid tal. Kunagi tahtsin ka R ühte endale aga ostsin hoopis Z1000. Olen rahul.
Ei rebinud r1 foorumitest lõikeid vaid lähtusin kasutajalt ilgekepp saadud saidilt mis pidi tõestama, et r1 täielik saast aga reitingutulemused tärnides räägivad seal muud. MCNi rataste testijad kindlasti yamaha kummardajad pole. Nõus nii nagu kasutaja Fos ütles, et numbrid on üks ja reaalsus teine. 07 aasta on juba uuem mudel ja muudaks seal tabelis ka neid ihaldusväärseid numbreid.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.