Tanel Leok
Re: Tanel Leok
YZ ma ikka ei nõustuks su jutuga. See õnnetus juhtus kuskil kümnenda minuti paiku, siis ei ole veel ükski MM-l sõitev mees väsinud nii palju, et aju enam ei tööta. Ka polnud Billy kindlasti veel omadega läbi. Mis mõttes Billy oleks pidanud protokolli vaatama? Ta sai 7 koha esimeses sõidus, see on ikka väga kõva tegelikult, mis siis et 5 tugevat vigastusega väljas. Kas mees kes suudab sellise koha MX1 klassis välja sõita peab hirmuga endast kiiremaid mööda laskma hakkama ja võimalusel ise mitte mööda sõitu üritada? Parimal ringil kaotas Billy alla 2 sekundi Tanelile, suht võrdne kiirus ikka. Ma saaks aru kui Steinbergs või Eriksson oleks Tanelil ees, et nemad ei ürita iga hinna eest katta, nad kaotavad ringi peale ligi 10 sekundit. Sinu jutu järgi poleks kellelgi mõtet siis üldse Cairolit üritada kinni hoida, ta on ju kõige kiirem tegelikult. See õnnetus ikka juhtus sellepärast, et Billy ongi sellise veits hullu sõidustiiliga mees, ta on aastaid MM-i sõitnud ja igasugu asju tal juhtund. Ta lihtsalt ei arvestanud Taneli väiksema hooga ja lootis lihtsalt, et hüppab mööda. Ma ei õigusta Billyt, aga see mööda laskmise jutt ja võimalusel ise mitte mööduda on küll väheke vale. Esimene aasta kui Kepa MX1 klassi läks sõitma ja Valkenswaardis liivarajal paugutas pool sõitu esimeses grupis ta teadis hästi, et ei kesta tervet sõitu sellise hullu hooga seal, aga ta üritas nii kaua kuni jaksas. Ja nii tulebki sõita.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.