yamaha R1 2006-2007 plussid miinuse?

Kasutaja avatar

puna
Tsikkel: Ducati SFV4S
Tänanud: 4 korda
Tänatud: 11 korda

Re: yamaha R1 2006-2007 plussid miinuse?

Lugemata postitus Postitas puna »

kmx kirjutas:
Ilgekepp kirjutas:

Kas R1 on edev? Mul on alati kahju R1 meestest - rullnokkluse ohvrid.
Vaata ringi: Minu arust selle raha eest saab paremaid rattaid. 2008 al. CBR on kindlasti parem ratas ja ka Gikser K7 sisaldab endas rohkem mootorratast. Ninja 06-07 on ka etem, päris uus mudel Kawasakil on üldse lust ja lillepidu sõita. Proovi sõita ka teiste ratastega. Juhitavus!? Juba alates istumisasendist ... .
Yamahat on ilus vaadata, aga mitte nii hea sõita. Osta ratas ikka endale sõitmiseks, mitte jalakäiatele vaatamiseks. Rossi sõidab ka sellega selle pärast et talle makstakse R1ga sõitmise eest. Sulle ei maksa keegi. Lisaks veel see et sa pead selle enda raha eest ostma kah.
Ja üleüldse: Yamaha on süntesaatori firma. Ei tea kas needki head on?!
PS Vabandan teemaalgataja ees, kui ei tabanud päris tema küsimust. R1 tüüpviga on see et selle on Yamaha tehas tootnud, kus disainer on rohkem koolis käinud kui tehnoloog ja inseneer kokku.

Loll jutt suhu tagasi, pole ammu sellist jama lugenud. Äkki sa tood kasvõi ühe reaalse fakti välja miks R1 on halvem kui 08 cbr või ninja?

Ütleme nii, et enamus inimesi nagunii ratast tühjaks ei sõida.
Samas iga aasta tehakse ka teste nendega ja üldiselt R1 on tabeli lõpus aastaid juba.
Enivei ei ole sellel üldiselt miskit tähtsust.
Need on kõik head rattad ja igaüks ostab omale meeldiva.
Ma ostaks ka sellise R1 kui saan hea pakkumise.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”