Tartu eksamineerijate lemmikkohad

Teema algataja
karin005

Re: Tartu eksamineerijate lemmikkohad

Lugemata postitus Postitas karin005 »

Tere! Olen 24-aastane neiu. Teisipäeval lähen Tartu ARK-i tsiklieksamile. Kipun alati enne eksamit palju närvi minema ja seetõttu ma kardangi, et kui jubedalt närvis olen, läheb eksam ka metsa. Kui närv sees, siis ma ei kujuta ette, kuidas ma suudan platsil 8-sa seal ära teha. Kardan just seda 8-t ja veidi ka slaalomit (kardan seal külili kukkumist) ja ümberpõikest ma juba kuulsin, et sein pidi vastas olema. Ja kuna ma tegin B-kati Viljandis, siis ma ka ei ole eriti palju Tartu linnas sõitnud, seega kardan nii platsi- kui ka linnasõitu. Ma tean, et eelkõige on vaja maha rahuneda, kuid teadmisega, et kohe kohe algab eksam on juu võimatu seda teha.
Teisipäeval lubas vihma ning kas keegi on teinud vihmaga ARK-i eksamit ja mis tunne oli ja kuidas õnnestus ning mis raskusi valmistas?
Nagu ma kuulsin, algab eksam tsikli lükkamisega käekõrval - kas eksamil peab tsiklit käekõrval ikka otsesuunas lükkama või vaja ka seda tagurpidi teha? Kui karmid on seal üldiselt eksamineerijad ja kellega on kõige hullem eksamit teha? Millistes kohtades linnas on kõige rohkem läbi kukutud? Esmaspäeval sõidan autoga linna läbi ja ehk soovitaksite, kus võiksin ennekõike kindlasti läbi sõita. Kellelgil on kindlasti kogemusi ja tänud, kui keegi viitsib nendele küsimustele vastata.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”