Fleim: politsei eest ära sõitmine

Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Tänanud: 1095 korda
Tänatud: 1117 korda
Kontakt:

Re: Fleim: politsei eest ära sõitmine

Lugemata postitus Postitas Macintosh »

Melx kirjutas:

See on olukorra küsimus.
Suht interneti jutu põhjal ei saa öelda mis on ohtlik või mitte. Eks see jääb miilitsa hinnata ja juhi nõustuda kas olukord oli nii nagu seda seaduse-esindaja pool näeb.
Suure veosega ei ole alati seisma jäämine hea lahendus, kõrvale tõmbamiseks peab ka õige koha valima mitte ei hakka keset maanteed aeglustama.
Seadused on toredad aga taolisi olukordasid puudutavad seadused on rohkem üldistavad. Seega peab juht nägema olukorda ja võimalikke olukordasid ning esmasel võimalused neid vältima, kolonniga 5 min sõita ntx on muidugi juba põhjendamatu eriti kui sobiv koht tagasõitjate möödalaskmiseks on olnud.
Eks see kipub sama teema olevat nagu 90 kmh kolonnis rekkad 100 alas. Hea tahtmise juures võiks neile ka väänata, et mitukümmend sõidukit kolonnis sõidab nende taga.

Ma olen nõus, et olukorrad on erinevad ja tihtipeale võimuesindaja vaid demonstreerib oma võimu aga antud hetkel on võimalik interneti baasil öelda küll, hoiakute küsimus:

... mul ei tule mõttessegi seisma jääda vaid teised võivad vabalt minust mööda sõita.

Ehks, siis tegija jaoks polund küsimus mitte eelkõige olukorras ja otsatrbekuses vaid hoikutes. Antud hoaik paneb paika, et tegijat ei koti. Mitte, et situatsioon poleks võimaldanud vaid põhisõnum ongi "mind ei koti". Spekuleerides arvan ma, et tegija andis selle sõnumi edasi ka politseile ja nad siis kasutasid võimalust demonstreerida, et neid ka ei koti.

🧢 👕 🏍 T-särgid, pusad, mütsid ja kingitused mootorratturile . 🚀🚀 🍀 VAATA LÄHEMALT

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Fleim”