õhtust sõidukaaslast Tallinnas

Teema algataja
zx12r

Re: õhtust sõidukaaslast Tallinnas

Lugemata postitus Postitas zx12r »

badandevil kirjutas:
nelesk kirjutas:

Badandevil, 200+ kommentaarid siinkohal käisid konkreetsete rattamudelite kohta. Vaata ülalpool.

Ma ei näe, et meie seltskonnas olev uunikum, kelle pärast oleks ilmselt kõige rohkem muret pidanud tundma järele jõudmise ja sõidukampa sobimise pärast, oleks siin virisenud.

Ainuke rattamudel, mis konkreetselt ära märgiti, on (minu) CB500 (ma ei arva, et rattad, mis sõidavad 200+ oleks mudelite mainimine). Ma nüüd ei saa aru, sa ikka mõtled kaasa ka või niisama lahmid?
...

Badanddevil, see jutt oli toodud konkreetselt selle margi pihta, mitte sinu pihta.

reimps kirjutas:

Ma ei viitsinud viimaseid "ässade" poste enam tegelt lugeda, aga ilmselgelt on see konkreetne teema siin nn "osside" põhiline kogunemiskoht (peale Viru ringi muidugi), kuhu eksis ära paar mõnepäevaste plastiklubadega tegelast. Tulemus käes - algajad ei tahagi enam õhtust sõidukaaslast otsida, sest "vanad kalad" paugutavad ikkagi eest ära. No nahui te, staažikad tsiklistid, siis üldse pakute end vedajateks, kui ei suuda teistega (loe: algaja(ma)tega) arvestada? Noks on tõesti nii väike? Või on silma järgi tõesti nii raske otsustada, mis ratas peaks eespool olema, et toimiks ilus grupisõit - konkreetselt oli vähemalt üks ratas 500-ne CB, mis ei oma spidokal isegi 2-ga algavat numbrit :wack: (see lause siis kuskilt tekstist silmajäänud remargi pihta).

Mine “Üritused”