Rumalad küsimused
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1097 korda
- Tänatud: 1117 korda
- Kontakt:
Re: Rumalad küsimused
pepe kirjutas:macintosh kirjutas:Piipz kirjutas:ah vapsik ära muretse, sul naabrid ei tao trummi ja ei puhu pasunat ja ei karju "nõõõmmmeee kaljuuu" vähemalt iga päev
Nooh kui soetad kodu staadioni kõrvale (mis on teadupärast avalik koht), siis ilmselt pead kohe eos arvestama sellega, et keegi karjub "nõõõmmmeee kaljuuu". Lisaks kasutad sa sõna "päev", seega võib eeldadada, et koidikud on teil seal vaiksed
. Aga koertepere naabruse elades alles õige elu ühtuhämaruses lahti läheb - vähemalt meil on siin küll nii, et pimeduse saabudes muud pole kui üks lõputu lõugamine - vaevalt jõuab ühele poole ära hajuda, kui hakkab teiselt poolt jälle pihta.
Siin kohal "tervitaks" trossi kes Järvekülas tervel tänaval kaks korda on üritanud kõiki koeri mürgitada, ning nüüd käib koer omas aias suukorviga, et ei saaks mürgitatud vorstijuppi süüa, mis võib hommikul jälle "tõelise õnnistusena" kuskil aianurgas vedeleda.... parimat sulle ning loodan et sured munandivähki !
Ma ei saa tema teguviisi küll õigeks mõista, aga kas sa pole kaalunud võimalust, et "trossil" oli juba tõsine kopp ees.
Ma igaks juhuks küsin üle, enne kui tüli asun norima: kas ma saan õigesti aru, et inimesed peavad möla pidama ning ära kannatame ja koerad võivad lõuata kuis jaksavad ja mil tahavad ning nii kuidas nende peremeestele sobivaim on?