Rumalad küsimused
Re: Rumalad küsimused
Vapsik kirjutas:On kellelgi kogemusi mõttetult haukuva naabri koeraga? Kui naabriga jutt ei aita ja nii loomavihkaja ka ei ole et looma selle eest julmalt karistama hakata, mis variandid veel oleks?
Ega midagi teha polegi kui oodata 10+a
Mul siin 4 naabrit ümberringi ja kõigil neil on suured koerad ja kõigiga on probleeme olnud. Küll pidev haukumine ja teiseks sitajunnid minu murul või kollane kuselumi trepil. Üks pensinäär lasi oma hundi igal varahommikul aiast välja ja see tuli alati minu õue sittuma ja trepile kusema. Kõige lähemaga oli nii, ei saanud oma aiaski kõndida kui kaukaaslane muudkui lõugas mu peale. Lisaks veel lugematu arv öösel ärkamisi hüsteerilise haukumise peale. Enamasti olid põhjuseks kassipulmad või luusiv rebane vms. See suri vanadusse ja nüüd hoian hinge kinni, et uut ei võetaks...
Ja maja seinad kostuvad tõesti läbi, eriti kui majad kõrvuti. Ja eriti jama veel suvel, kui tahaks magada aken lahti, mitte umbses toas. Siis kostuvad ka 100-200m kaugusel olevad haukumised hästi ära.
Ja selle ütlema minemisega on ka nii, et piisab kasvõi heal toonil mainimisest kui oled elulõpuni oma naabiga tülis. Ega nemad ju probleemi ei näe, nende jaoks on tegemist nunnu pereliikmega. Hiljem oled ise "süüdlane", et julgesid midagi öelda ja üritatakse hiljem muude asjade näol tagasi teha.