Rumalad küsimused

Siia saad panna (naljakaid/huvitavaid) linke, pilte, jutte jne. mida teistel oleks kah huvitav vaadata ning mis ei lähe otseselt teiste teemade alla...

Moderaator: Moded

petz
Tsikkel: KMZ sidecar, Super Tenere
Tänatud: 2 korda

Re: Rumalad küsimused

Lugemata postitus Postitas petz »

jegesmesh kirjutas:

Milleks siin see mõttetu arutelu selle kohta mille kohta ma midagi ei küsinudki.
Lihtsam oleks natuke tasa olla või inimest hoopis aidata. :shock:

kirjutasin üsnagi täpselt, kuidas käib ujuki parandamine ja sellega väldid ka edaspidi seda oma ujuki jama :wack:
kui sa aru ei saa, siis, ma ei tea..., ja kui sa mõtlesid aitamise all, et keegi tuleb ja su p....sse keeratud ujuki korda teeb siis...leia keegi
aru ma ei saa mida sa veel tahad teada või saada
edu soovides
peeter

Kasutaja avatar

jegesmesh
Tsikkel: poolik veel

Lugemata postitus Postitas jegesmesh »

Mõnus mõnus, peale seda kui mina sinu posti lugesin on sinna kuidagi imeväel paar rida teksti juurde pandud.

petz

...imesid ei juhtu - ma ise panin need kirjaread, mis olulised teada :mrgreen:

Kasutaja avatar

jegesmesh
Tsikkel: poolik veel

Lugemata postitus Postitas jegesmesh »

Huvitav, kui sa need sinna ise toppisid, siis mida sa mögised järgmises posti. Arvasid, et jään seda posti seal imetlema või, et äkki lisandub sinna midagi.

petz

jegesmesh kirjutas:

Huvitav, kui sa need sinna ise toppisid, siis mida sa mögised

esiteks :VALI SÕNU
ja teiseks; sa tõesti ei saa vist aru, et sind taheti aidata...

olli
Tsikkel: BMW F650GS

Lugemata postitus Postitas olli »

jegesmesh kirjutas:

Huvitav, kui sa need sinna ise toppisid, siis mida sa mögised järgmises posti. Arvasid, et jään seda posti seal imetlema või, et äkki lisandub sinna midagi.

A mine proovi SIIT. Ma olen kuulnud et seal saab konkreetseid ja häid vastuseid. :wack:

Riga 13 -> Suzuki TS125 81.a -> Suzuki GS500E 91.a -> Suzuki GSXR 600 K1 -> BMW F650GS 2000.a
Kasutaja avatar

Vapsik
Tsikkel: 50cc MILD SEVEN, K 650, XV920
Tänanud: 33 korda
Tänatud: 19 korda

Lugemata postitus Postitas Vapsik »

On kellelgi kogemusi mõttetult haukuva naabri koeraga? Kui naabriga jutt ei aita ja nii loomavihkaja ka ei ole et looma selle eest julmalt karistama hakata, mis variandid veel oleks?

Kasutaja avatar

Kri§to
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Kri§to »

http://www.hints-n-tips.com/nuisanceanimals.htm

Barking Dogs at Night Recently I heard of a way to stop those dogs who are barking at night ... and it's not dangerous to the animal. (You just have to be dressed and ready to go out to do something about it. Usually the dogs are barking after the person being annoyed is already in bed.) I saw this on a Japanese TV program, with instructions by dog trainers who made house calls to help people know how to control their dogs better.

Fill a spray bottle with 1 part vinegar to 1 part water (for example, 1/4 cup vinegar and 1/4 cup water). When the dog starts barking, simply spray the vinegar water in the direction of the dog ... not in it's face. The smell will cause the dog to have to breathe in more deeply, and it only takes a couple of times to train the dog to stop barking. This works best if the owner of the dog uses this method, as the dog would normally bark more at strangers.

House dogs that barked every time the doorbell rang were trained to stop barking in less than 5 minutes - and it worked there after, too. They would ring the bell - the dog would bark, the owner would spray once in the air above the dog's head, and the dog immediately stopped barking ... without the owner having to say a word! They waited a few minutes, and repeated the process. The third time they rang the bell (a few minutes after the second time), the dog did not bark.

My friend found a way to stop a dog from barking in the middle of the night. She got up, got dressed, and walked the neighborhood until she found the barking dog. Every time the dog barked she rang the doorbell. She said if she had to be up, so should the owners! After a few times of ringing the doorbell she heard the backdoor shut and no more barking dog. She said they never came to the front door to answer the doorbell. Gotta laugh but it worked!

See kellahelina oma on päris naljakas viis ja ma kaldun arvama, et töötab ka

Viimati muutis Kri§to, 18 Aug 2011, 12:24, muudetud 3 korda kokku.
Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
Tänanud: 145 korda
Tänatud: 380 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Piipz »

1) paned akna kinni
2) kolid ära
3) keerad motikal summutid kyljest ja haugud vastu

Kasutaja avatar

Vapsik

Kri§to kirjutas:

...Fill a spray bottle with 1 part vinegar to 1 part water...
See kellahelina oma on päris naljakas viis ja ma kaldun arvama, et töötab ka

Aitüma. Ma olin ka juba tunde netis surfanud aga selle peale ei sattunud. Pritsipudeli idee läheb katsetamisele esimesel võimalusel.
Kahjuks see kellahelina idee ainult naljaks jääbki. Naabri väraval puudub igasugune kell ja sealt edasi teatud põhjusel ei saa. Ja telefoni ignoreeritakse.
Ja Piipz - aitäh aga:

1. aknad on kinni aga a. saksa lambakoer on piisavalt vali b. majal on ka fresh klapid c. vahel tahaks oma hoovis ka viibida
  2. alles hiljuti kolisin sinna ja ei kavatse selle parandatava pisivea pärast kuhugi kolida
  3. ütleme lihtsalt nii et.. ilma ise pahandustesse sattumata pole võimalik
Kasutaja avatar

Kipsi
Tsikkel: cbr600RR
Tänanud: 5 korda
Tänatud: 8 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Kipsi »

jegesmesh kirjutas:

Siit siis tulebki minu küsimus, kuidas seda vältida?

Alustuseks teha teema õigesse kohta.

Parima hinnaga motorehvid http://www.motorehv.ee
Soodne rehvivahetus Tartus http://www.tarturehv.ee
Parima hinnaga määrdeained http://www.õlikeskus.ee

Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Tänanud: 1097 korda
Tänatud: 1117 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Macintosh »

Vapsik kirjutas:

On kellelgi kogemusi mõttetult haukuva naabri koeraga? Kui naabriga jutt ei aita ja nii loomavihkaja ka ei ole et looma selle eest julmalt karistama hakata, mis variandid veel oleks?

Mul täpselt sama mure. Ise olen kaalunud Midagi sellist http://goo.gl/TocUy.

🧢 👕 🏍 T-särgid, pusad, mütsid ja kingitused mootorratturile . 🚀🚀 🍀 VAATA LÄHEMALT
Kasutaja avatar

Jannes
Tsikkel: R1200R -17
Tänanud: 5 korda
Tänatud: 8 korda

Lugemata postitus Postitas Jannes »

Vapsik kirjutas:

Oot, aga mis see koer siia puutub? (togi)

Sui generis
Kasutaja avatar

Vapsik

macintosh kirjutas:

... Ise olen kaalunud Midagi sellist http://goo.gl/TocUy...

Usaldusväärsed allikad teadsid rääkida et täpselt nii palju kui neid müüdi, toodi ka tagasi. Enam isegi ei ole müügis seal. Nii et pea hoogu enne kui nii kallisse linnupuuri investeerid :P
Aga Jannes, ega otseselt ei puutugi. Ma arvan samuti et kogu süü lasub rumalatel, ignorantsetel loomapiinajatel kes kodus sellist suurt looma peavad, selleks et neile endale meeldib. Koer vaeseke ei paista eriti õnnelik oma loetud ruutmeetritel. Ja ma pole eriti õnnelik tagajärgede üle.

Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
Tänanud: 145 korda
Tänatud: 380 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Piipz »

ah vapsik ära muretse, sul naabrid ei tao trummi ja ei puhu pasunat ja ei karju "nõõõmmmeee kaljuuu" vähemalt iga päev :D

Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Kontakt:

Piipz kirjutas:

ah vapsik ära muretse, sul naabrid ei tao trummi ja ei puhu pasunat ja ei karju "nõõõmmmeee kaljuuu" vähemalt iga päev :D

Nooh kui soetad kodu staadioni kõrvale (mis on teadupärast avalik koht), siis ilmselt pead kohe eos arvestama sellega, et keegi karjub "nõõõmmmeee kaljuuu". Lisaks kasutad sa sõna "päev", seega võib eeldadada, et koidikud on teil seal vaiksed :wink: . Aga koertepere naabruse elades alles õige elu ühtuhämaruses lahti läheb - vähemalt meil on siin küll nii, et pimeduse saabudes muud pole kui üks lõputu lõugamine - vaevalt jõuab ühele poole ära hajuda, kui hakkab teiselt poolt jälle pihta.

🧢 👕 🏍 T-särgid, pusad, mütsid ja kingitused mootorratturile . 🚀🚀 🍀 VAATA LÄHEMALT
Kasutaja avatar

tali
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 12 korda

Lugemata postitus Postitas tali »

Kas AT mootorit annab aretada NTV-le? Kui see kepiveo osa ära vahetada ja nii... :roll: Väliselt paistavad nood kaks twinni väga sarnased olevat.

18-aastane pereliige: "Äratuse helin on see n..ss, mis sul magada ei lase". :)
"Takahashi on küll aeglane, aga see-eest kukub tihti." H. Kender, Viasat Sport Baltic, Malaisia Moto2
PS! Klausen/Kender Viasati tagasi!
Kasutaja avatar

pepe

Lugemata postitus Postitas pepe »

macintosh kirjutas:
Piipz kirjutas:

Nooh kui soetad kodu staadioni kõrvale (mis on teadupärast avalik koht), siis ilmselt pead kohe eos arvestama sellega, et keegi karjub "nõõõmmmeee kaljuuu". Lisaks kasutad sa sõna "päev", seega võib eeldadada, et koidikud on teil seal vaiksed :wink: . Aga koertepere naabruse elades alles õige elu ühtuhämaruses lahti läheb - vähemalt meil on siin küll nii, et pimeduse saabudes muud pole kui üks lõputu lõugamine - vaevalt jõuab ühele poole ära hajuda, kui hakkab teiselt poolt jälle pihta.

Siin kohal "tervitaks" trossi kes Järvekülas tervel tänaval kaks korda on üritanud kõiki koeri mürgitada, ning nüüd käib koer omas aias suukorviga, et ei saaks mürgitatud vorstijuppi süüa, mis võib hommikul jälle "tõelise õnnistusena" kuskil aianurgas vedeleda.... parimat sulle ning loodan et sured munandivähki !

Life is too short for traffic. ~Dan Bellack

Ylss

Lugemata postitus Postitas Ylss »

Vapsik kirjutas:

Ega midagi teha polegi kui oodata 10+a

Mul siin 4 naabrit ümberringi ja kõigil neil on suured koerad ja kõigiga on probleeme olnud. Küll pidev haukumine ja teiseks sitajunnid minu murul või kollane kuselumi trepil. Üks pensinäär lasi oma hundi igal varahommikul aiast välja ja see tuli alati minu õue sittuma ja trepile kusema. Kõige lähemaga oli nii, ei saanud oma aiaski kõndida kui kaukaaslane muudkui lõugas mu peale. Lisaks veel lugematu arv öösel ärkamisi hüsteerilise haukumise peale. Enamasti olid põhjuseks kassipulmad või luusiv rebane vms. See suri vanadusse ja nüüd hoian hinge kinni, et uut ei võetaks...
Ja maja seinad kostuvad tõesti läbi, eriti kui majad kõrvuti. Ja eriti jama veel suvel, kui tahaks magada aken lahti, mitte umbses toas. Siis kostuvad ka 100-200m kaugusel olevad haukumised hästi ära.
Ja selle ütlema minemisega on ka nii, et piisab kasvõi heal toonil mainimisest kui oled elulõpuni oma naabiga tülis. Ega nemad ju probleemi ei näe, nende jaoks on tegemist nunnu pereliikmega. Hiljem oled ise "süüdlane", et julgesid midagi öelda ja üritatakse hiljem muude asjade näol tagasi teha.

Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Kontakt:

pepe kirjutas:
macintosh kirjutas:
Piipz kirjutas:

Siin kohal "tervitaks" trossi kes Järvekülas tervel tänaval kaks korda on üritanud kõiki koeri mürgitada, ning nüüd käib koer omas aias suukorviga, et ei saaks mürgitatud vorstijuppi süüa, mis võib hommikul jälle "tõelise õnnistusena" kuskil aianurgas vedeleda.... parimat sulle ning loodan et sured munandivähki !

Ma ei saa tema teguviisi küll õigeks mõista, aga kas sa pole kaalunud võimalust, et "trossil" oli juba tõsine kopp ees.
Ma igaks juhuks küsin üle, enne kui tüli asun norima: kas ma saan õigesti aru, et inimesed peavad möla pidama ning ära kannatame ja koerad võivad lõuata kuis jaksavad ja mil tahavad ning nii kuidas nende peremeestele sobivaim on?

Kasutaja avatar

pepe

[/quote] Ma ei saa tema teguviisi küll õigeks mõista, aga kas sa pole kaalunud võimalust, et "trossil" oli juba tõsine kopp ees.
Ma igaks juhuks küsin üle, enne kui tüli asun norima: kas ma saan õigesti aru, et inimesed peavad möla pidama ning ära kannatame ja koerad võivad lõuata kuis jaksavad ja mil tahavad ning nii kuidas nende peremeestele sobivaim on?[/quote]

Uuselamurajoon... kus kõigil vähem-rohkem koolitatud tõukoerad nagu tänapäeval moes - pole nagu mingeid närvihaigeid...postiljonide peale ei hauguta... kassid ? - nendega on kehvad lood, kanakullid või mis iganes predaatorid seal taevas lendavad..igatahes nemad on kõik kaasa viidud..

Krt normaalne koer ei haugu nonstop, koer magab öösel peremehe voodi kõrval...

Egas mõttetu teema, võibki vaidlema jääda....aga kui naaberaias iga nädalavahetus pidu pannakse siis mürgitama ikka ei lähe.....aga mine tea :D

Kasutaja avatar

pepe

Milleks mulle Scottoiler ? Õlitamine on ju see lihtne osa...keti puhastamine on ju "see kepp"

Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Kontakt:

Ma ei saa tema teguviisi küll õigeks mõista, aga kas sa pole kaalunud võimalust, et "trossil" oli juba tõsine kopp ees.
Ma igaks juhuks küsin üle, enne kui tüli asun norima: kas ma saan õigesti aru, et inimesed peavad möla pidama ning ära kannatame ja koerad võivad lõuata kuis jaksavad ja mil tahavad ning nii kuidas nende peremeestele sobivaim on?

Uuselamurajoon... kus kõigil vähem-rohkem koolitatud tõukoerad nagu tänapäeval moes - pole nagu mingeid närvihaigeid...postiljonide peale ei hauguta... kassid ? - nendega on kehvad lood, kanakullid või mis iganes predaatorid seal taevas lendavad..igatahes nemad on kõik kaasa viidud..
Krt normaalne koer ei haugu nonstop, koer magab öösel peremehe voodi kõrval...
Egas mõttetu teema, võibki vaidlema jääda....aga kui naaberaias iga nädalavahetus pidu pannakse siis mürgitama ikka ei lähe.....aga mine tea :D

Mürgitama ei lähe, aga kui üle piiri läheb, siis politsei võid ikka kutsuda ja usu, nad tulevad ja lõpetavad selle jama ära. Tänapäeval rahurikkumist eriti ei aktsepteeerita ja kui keegi ülbama hakkab, et eravaldus ja teen mis tahan siis võetakse üsna meelsasti kaasa ning antakse võimalus jaoskonnas rahuneda. Olen proovinud - naaber enam tere ei ütle aga pidusid ka enam pole.
Ela ise ja lase teistel eldada ...

Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Kontakt:

pepe kirjutas:

Milleks mulle Scottoiler ? Õlitamine on ju see lihtne osa...keti puhastamine on ju "see kepp"

Point on selles, et kasutatav õli on piisavalt vedel, nii, et kogu saast tilgub/lendab koos vana õliga maha.

Kasutaja avatar

bitter
Tsikkel: EXC400
Tänanud: 105 korda
Tänatud: 97 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas bitter »

Pole küll koeraomanik aga olen ka märganud et tõukoerad kas ei haugu üldse või hauguvad suurusjärgu võrra vähem kui suvalised pontud, keda pererahvas pole kunagi millekski õpetanud. Pean ka normaalseks et inimene saab omas kodus lahtise aknaga magada. Mujal (lääne)maailmas ei tohi isegi bensumuruniitjat suvalisel õhtusel ajal käima tõmmata ja koerad oleks üldse nagu keele alla neelanud. Siiski see inimene, kes on valmis tänavatäie koeri korraga ära mürgitama, tuleks ühiskonnast isoleerida.

Kasutaja avatar

pepe

macintosh kirjutas:
pepe kirjutas:

Point on selles, et kasutatav õli on piisavalt vedel, nii, et kogu saast tilgub/lendab koos vana õliga maha.

MAHA nüüd vaevalt :) , pigem kandub veljele jne jne, nii et terve keti asemel saad kogu ratast õlist puhastada...vähmalt minu rattal mille tagumine valge velg on peale esimest õlitatud ketiga sõitu lihtsalt ROPP :)

Kasutaja avatar

reinz
Tsikkel: Kawasaki ER-6N

Lugemata postitus Postitas reinz »

pepe kirjutas:
macintosh kirjutas:
pepe kirjutas:

MAHA nüüd vaevalt :) , pigem kandub veljele jne jne, nii et terve keti asemel saad kogu ratast õlist puhastada...vähmalt minu rattal mille tagumine valge velg on peale esimest õlitatud ketiga sõitu lihtsalt ROPP :)

põhiline argument on minu meelest keti ja ketirataste läbisõidu pikendamine
lisaks veel ei ole vaja nii tihti ölitamise peale möelda :wack:
muidugi aegajalt tuleb tsekkida et ikka oleks öli mida tagavelje peale pritsida :D

Pilt

reimps

Lugemata postitus Postitas reimps »

bitter kirjutas:

Siiski see inimene, kes on valmis tänavatäie koeri korraga ära mürgitama, tuleks ühiskonnast isoleerida.

Ma olen küll suht tasakaalukas inimene, aga kui mul oleks tänavatäis m**n* naabreid, kes lasevad oma koertel lihtsalt lärmata, siis ilmselt teeks mingi tiiru suuliste hoiatustega ja seejärel siirduks kurjemate trikkidega karistama. Samas - see on internetis, päriselus ilmselt valiks 110.

Muidugi, alati on variant hakata koeravilet puhuma, igal suvalisel hetkel - las sebivad. Ja võibolla koertele läbi aia gaasi laskma, pipar on ju mõnus.

Jah, ma olen kassiomanik. Vähemalt oskavad nad käituda ja kuualvad sõna, mitte nagu mingid "majavalvurid".

Kasutaja avatar

reinz
Tsikkel: Kawasaki ER-6N

Lugemata postitus Postitas reinz »

reimps kirjutas:
bitter kirjutas:

Siiski see inimene, kes on valmis tänavatäie koeri korraga ära mürgitama, tuleks ühiskonnast isoleerida.

Ma olen küll suht tasakaalukas inimene, aga kui mul oleks tänavatäis m**n* naabreid, kes lasevad oma koertel lihtsalt lärmata, siis ilmselt teeks mingi tiiru suuliste hoiatustega ja seejärel siirduks kurjemate trikkidega karistama. Samas - see on internetis, päriselus ilmselt valiks 110.

Muidugi, alati on variant hakata koeravilet puhuma, igal suvalisel hetkel - las sebivad. Ja võibolla koertele läbi aia gaasi laskma, pipar on ju mõnus.

Jah, ma olen kassiomanik. Vähemalt oskavad nad käituda ja kuualvad sõna, mitte nagu mingid "majavalvurid".

minu meelest kassid nagu rohkem teevad mis tahavad... :D

Pilt

zx12r

Lugemata postitus Postitas zx12r »

Vähemasti ei haugu...

Suletud

Mine “Ajaviiteks...”