Tartu Tsiklimehed/naised

Tartu, Tallinn, Viljandi, Haapsalu, Kükametsa. Otsid sõidukaaslast või nägid mõnd tuttavata mootorratturit tänaval.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

andryy
Tsikkel: Suzuki DL 1000 XT V-Strom
Tänanud: 5 korda
Tänatud: 4 korda

Re: Tartu Tsiklimehed/naised

Lugemata postitus Postitas andryy »

Täna olin kohutava pildi tunnistajaks Tartu ARK eksami platsil:
Nimelt oli üks naisterahvas sooritamas platsil harjutused,esmalt tegi ümberpõiget nii,et post oli keset platsi ja tema kiirendas parkimiskohtade juurest,tegi ära aga ei tea kas oli mingi viga või mis aga eksaminaator pani selle posti nüüd sinna kus äkkpidurdust tehakse siis see naisterahvas kiirendas ülevalt alla ja peale ümberpõiget kaotas kontrolli ratta üle,hoog oli suur ning hirmust vastu maja sõita ta pidurdas esiratta maha,hirmus vaadata oli kui ta koos rattaga maja poole lohises ja kiivriga vastu äärekivi peatus :cry:
Ei tea täpselt kui hullult ta kukkus aga kohe hakkati ka helistama,arvatavasti kiirabise igaljuhul naine lamas maas veel mõnda aega :cry:
Mittu korda olen mõelnud ,et seda harjutust suunaga maja poole ei ole eriti hea mõte teha :roll:
Äkki peaks koguma mõned hääled selle asju vastu ja saata ARKi...
Loodan,et naisterahvaga midagi hullu ei juhtunud ja ei tekki nii suur hirm sisse,et jättab nüüd õppimise maha.

Easy Rider & Iron Butt
Ära sõida kiiremini kui sinu kaitseingel suudab lennata
CZ,Kawasaki ZX400,Honda CBR900RR,Honda X11,Suzuki DL650,BMW R1200GS,Triumph Tiger 800XC,Suzuki DL 1000 XT V-Strom

germpz
Tsikkel: Yamaha TDM 850

Lugemata postitus Postitas germpz »

See Tartu ARKI plats on saatanast oma kallaku ja libeda asfaldiga.

Yamaha TDM

helena104

Lugemata postitus Postitas helena104 »

issakene :( mul oli ka nende ümberpõigetega Tartu ARK-i platsil probleeme,,sain küll load kätte, kuid eksaminaatori sõnul polnud mu kiirus ümberpõikeid tehes õige (30km/ ja 50km/h),vaidlema ma ei hakanud,aga ausalt öeldes on niigi eksamit tehes juba närv sees ja sis kui pead mingit harjutust mitukorda tegema läheb asi veel hullemaks....loodame, et naisterahvaga ikke kõik ok!

Kasutaja avatar

Bayer
Tsikkel: XV1100

Lugemata postitus Postitas Bayer »

isegi olen sellel neetud ümberpõikel tagaratta lohasse lasknud, kuna sein lähenes tuntaval kiirusel :) ei osata ka platsi õigesti ehitada

loodan et selle õnnetuse eest ikka keegi ka vastutab ja päid lendama hakkab :evil:

Kasutaja avatar

mpenzi
Tsikkel: Kawasaki zx12r, KX250F
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas mpenzi »

Olin ka hetk peale seda juhuslikult ARKi juures, eksamineerija teadis rääkida, et ilmselt läks pabinasse ja piduri asemel vajutas noor neiu hoopis gaasi. Kiiret paranemist igal juhul, loodetavasti sõiduisu üle ei läinud ja naisi tänavapildis ikka juurde tuleb ;)

Kasutaja avatar

TarmoM
Tsikkel: KTM 990 Adventure '12

Lugemata postitus Postitas TarmoM »

Mõtlesin isegi eksamit sooritades, et miks on vaja seda põiget teha suunaga maja ja äärekivi poole. Pealegi valgub koos vihmaga sinna alla kogu platsi mustus.

Minu käest võib küsida küttepuid ja/või mett.
Kasutaja avatar

ranel
Tsikkel: 2x XL600V, DT125R, DRZ-E
Tänanud: 70 korda
Tänatud: 371 korda

Lugemata postitus Postitas ranel »

Sama siin, kui ma eksamit tegin, oli jube vastik tunne seda möödapõiget ja nullipidurdust seina poole sõites teha :roll: Samas ega teisel pool olid ka vist metalllatid aiaks :roll: Nii et vihma käest räästa alla

http://tsiklireisid.blogspot.com/
Mootoritõstuki rent Tartus 15 EUR päev. 55684121. www.rsrehvid.ee Mobiilne rehvivahetus Lõuna- Eestis. 53 843 843 Mitas ja Bridgestone mootorratta rehvide müük
Kasutaja avatar

Dali
Tsikkel: BMW S1000RR

Lugemata postitus Postitas Dali »

Järelikult ei olnud neiu ikka valmis veel tänavale minema kui gaasi ja piduri sassi ajas või kui see sein teile kellegile seal liiga ohtlik on tundunud. Tänavatel on autod ohtlikud, liiv maas, lapsed jooksevad teele, kassid, koerad jne. Keelaks need ka kõik ära ja keegi peaks selle eest vastu pead saama :ner: Kui ei ole valmis eksamit tegema siis järelikult on liiga vara lubasid saada!

Kasutaja avatar

TarmoM
Tsikkel: KTM 990 Adventure '12

Lugemata postitus Postitas TarmoM »

Kas oli ehk keegi siinsetest, kellega eile juhtusin kulgema marsruudil Tartu-Kärevere-Kärkna? Seal keerasid sa tanklasse ja mina suundusin edasi kodu poole. Ca kella 21 ajal.

Minu käest võib küsida küttepuid ja/või mett.
Kasutaja avatar

JanCoy
Tsikkel: Honda VFR
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas JanCoy »

Kuna tegu oli minu töökaaslasega, siis tean täpseid tagamaid ja põhjusi - tsiklil jäi lihtsalt gaas peale! Hetkel on ta Maarjamõisahaiglas, sääreluu puru! Tsiklisõit on mõneks ajaks unustatud! Aga ise tehes 2 aastat tagasi tsiklieksamit, siis tõesti võib öelda, et tegu on ääretult libeda ja kummalise platsiga - esiteks kallaku peal ja kui see peaks veel vihmammärg olema, siis on asi ikka päris hull! Eks sellised õnnetused ongi vajalikud, et näidata platside ohtlikust! Hea kui hästi läheb. Ja rääkida sellest kui valmis keegi tänava sõiduks on siis mõnele baigimehele ei annaks enne 50-ńdat eluaastat üldse ratast kätte, vaevalt et tal siiski mõistus peas on! :roll: 8) :D

Klepsude & Logode valmistamine Tsiklitele!
VARASTATUD: Honda VFR (avataril) , punane,valged veljed,must iste, -88 aasta, 57 RJ.
Kasuliku info ja kättejuhatamise eest vaevatasu! : jancu@repal.ee, 52-96 838 või PM
Kasutaja avatar

õemehe õemees
Tsikkel: Freewind

Lugemata postitus Postitas õemehe õemees »

Dali kirjutas:

Järelikult ei olnud neiu ikka valmis veel tänavale minema kui gaasi ja piduri sassi ajas või kui see sein teile kellegile seal liiga ohtlik on tundunud. Tänavatel on autod ohtlikud, liiv maas, lapsed jooksevad teele, kassid, koerad jne. Keelaks need ka kõik ära ja keegi peaks selle eest vastu pead saama :ner: Kui ei ole valmis eksamit tegema siis järelikult on liiga vara lubasid saada!

Ausalt öeldes pole mul linnaliikluses kunagi tulnud pähe mõtet 50m pealt maja seina või muu jäigalt seisva suure objekti suunas kiirendama hakata. Isegi ilma põikamise vajaduseta tundub selline teguviis üsna jabur. Jah, on juhtunud, et keset kiirendamist leian enda eest 40-50 m kaugusel seisva objekti, enne mida pean seisma saama, kuid see on juba täiesti teine harjutus.

Ma saan aru, et laibarauad antakse siis, kui end peaaegu surnuks sõidad, aga kas kukkumispunne antakse ka stiili eest, või lihtsalt iga korra eest üks?
Kasutaja avatar

miu
Tsikkel: Ducati
Tänanud: 3 korda
Tänatud: 11 korda

Lugemata postitus Postitas miu »

Mis sõit täna toimus? Nägin kella 21 ajal päris suurt punti Aardla tänaval liikumas.

Midnight bugs taste best.

Generalaivo
Tsikkel: Ninja ZX 9B

Lugemata postitus Postitas Generalaivo »

sõidupealt kogunes punt..sai niisama sõidetud

Heiki86

Lugemata postitus Postitas Heiki86 »

Tere!

Mina siis uus nägu Tartu kandis, kolmapäev sai sõidueksam ära tehtud. Rattaks must-hall GSR600.

Kasutaja avatar

m6mmik
Tsikkel: Honda XRV 750 Africa Twin
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas m6mmik »

Dali kirjutas:

eksam ei peagi lihtne olema, raske õppustel kerge lahingus. õige dali

Twinnipoeg Puhh :)

polecat
Tsikkel: Yamaha XJ 600s

Lugemata postitus Postitas polecat »

Ei taha targutama ja parastama hakata, aga ka mina tegin oma load Tartus ja samuti vihmaga. Mina küll ei oska ühtegi paha sõna öelda..... Muidugi oli pabin sees ja vihma sadas, aga ei mäleta küll, et seal midagi väga ohtlikku oleks tundunud.... kuigi foorumit lugedes hakkasin ka juba ette seda platsi kartma.4 Iga plats on ohtlik, isegi sirge ja puhas tee, kui järsku ise pabistama hakkad ja ei suuda enam keskenduda sõitmisele, algajatega nii juhtub, eriti veel eksamiärevuses. Muidugi neiule head paranemist ning teistele, kellel ARKi eksam Tartus veel ees: ärge laske ennast ära hirmutada, võtke rahulikult ja kõik läheb hästi :)

Parimate soovidega,

Polecat :)

kui sul on ükskõik kus sa oled, siis ei saa sa ära eksida ;)

von Timo

Lugemata postitus Postitas von Timo »

Selline küsimus härrastele, kes te peaks Tartut paremini tundma kui teised foorumlased, kust võiks leida kõrva siseseid kõrvaklappe ? Minuni on kostunud jutte miskist raadiopoest, kus ka klappidega parem lugu, aga asukoht seni tundmatu. Kui väikseid ei leia, siis ka lapikud kiivrisisesed oleks head.

Tänud.

Kasutaja avatar

Ivoonu
Toetajaliige
Tsikkel: Harley-Davidson FLHTCUI
Tänanud: 109 korda
Tänatud: 65 korda

Lugemata postitus Postitas Ivoonu »

von Timo kirjutas:

Selline küsimus härrastele, kes te peaks Tartut paremini tundma kui teised foorumlased, kust võiks leida kõrva siseseid kõrvaklappe ? Minuni on kostunud jutte miskist raadiopoest, kus ka klappidega parem lugu, aga asukoht seni tundmatu. Kui väikseid ei leia, siis ka lapikud kiivrisisesed oleks head.

Tänud.

Mina enda omad ostsin Photopoindist.

von Timo

Vaatan üle, kuid seal näisid kõik tavalised nööpkuularid ehk kipuvad haiget tegema. Suht tihke kiiver.

Kasutaja avatar

chadmuska
Tsikkel: z1000
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 13 korda

Lugemata postitus Postitas chadmuska »

Õhtust :bsmile:

Kas keegi teisp mingit mnt tiiru viitsib teha?

Kasutaja avatar

Junzu
Tsikkel: 890R, TE300 TBI ja FE350
Tänanud: 5 korda

Lugemata postitus Postitas Junzu »

von Timo kirjutas:

Tänud.

Koss The Plug on odavama otsa klappidest kõige parem mu meelest. Endal 3s paar kasutuses ja olen väga rahul. Ainuke miinus on neil tülikas kõrva panek. Aga kui kord juba kõrvad ja kiiver peas, siis isoleerib väga hästi välise müra ja muusikat ei pea panema kõrva karjuma.
Ise ostsin kunagi Laia tänava Oomipoest aga vist lõunaka Euronics müüs ka Kossi tooteid.

SM570R 04' ->Z750 05'->Z1000 03'->R1 04'->R1 04'->GSX1300R 00'->Z750 04' & CB600f 01'->Z1000 03'->Z1000 03'->Buell XB9R->ZX10R 05'-> KTM SM950 04' & R6 07'->KTM 950SM 07'->KTM 990SD 07' ->Z1000 2011'->TE300i 19 ->EXC300 22''->890 Adventure R 23' & FE350 20' & TE300 24'

Erci
Tsikkel: KTM 1190 Adventure R
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 31 korda

Lugemata postitus Postitas Erci »

Ise kasutasin juppaega Denoni klappe http://www.denon.ee/?op=body&id=103&cid=336&cgid= ja tõesti on väärt kaup, kuna suutsin need ära kaotada siis Digi testide järgi ostsin ajutiseks ja odavamaks alternatiiviks need: http://www.ebay.co.uk/itm/New-SONY-MDR- ... 2631wt_906 - väga head oma hinna kohta. Aga kuna olen Denoneid proovida juba saanud, siis juba muusikaelamuse ja soundi poolest igatsen Denoni klappe.

von Timo

Sai veidi otsimist tehtud ning tulemus suht adekvaatne:
Euronics pakub pisikesi Sony klappe, mis kõrva sisse ja peaks sellest tulenevalt ka heli summutama. (20-25€)
Stanford music'ust leiab muusikutele mõeldud kõrvasiseseid kuulareid nagu nad suurel laval kasutavad. (170€)
Ning kes eriti aktivist, siis leidub ka eriti suurte staaride kõrvasiseseid monitore, kuid hind algas $400 ja keris kuni raha laduda.
Sonyd peaks asja ära ajama.

Generalaivo
Tsikkel: Ninja ZX 9B

Lugemata postitus Postitas Generalaivo »

Kasutan järgmisi isndeid http://www.ebay.com/itm/Bose-TriPort-In ... 1e66575992 ja juba aastaid rahul nendega pole 4 aasta jooksul isegi krõbisema hakanud ning volüümiga tagasi ei hoia...kiivri all kandmisega pole ka siiani probleeme esinend..

Kasutaja avatar

sinilind123
Tsikkel: TransAlp ja Africa Twin
Tänatud: 20 korda

Lugemata postitus Postitas sinilind123 »

Junzu kirjutas:
von Timo kirjutas:

Tänud.

Koss The Plug on odavama otsa klappidest kõige parem mu meelest. Endal 3s paar kasutuses ja olen väga rahul. Ainuke miinus on neil tülikas kõrva panek. Aga kui kord juba kõrvad ja kiiver peas, siis isoleerib väga hästi välise müra ja muusikat ei pea panema kõrva karjuma.
Ise ostsin kunagi Laia tänava Oomipoest aga vist lõunaka Euronics müüs ka Kossi tooteid.

Sama siin. Koss The Plug kasutuses juba 4-5 aastat vist. Oma hoolimatusest olen juhtme ära lõhkunu mõne korra. Aga minu trikk on see, et selveri laadapäevadelt 25eeki eest kõige odavamad klapid, jootekolb kätte ja võtan odavatelt klappidelt juhtme ning joodan selle juhtme koss the plug-dele. Seega hetkel klappidel miski kolmas juhe juba :wack: . Aga kossid ise toimetavad väga hästi.

Honda Dio 50ccm 1990a - Honda Mtx125R 1989a - Honda XL 600V Transalp 1987a - Suzuki GSF 1200 Bandit 1996a - Honda XRV 750 Africa Twin 1990a - Kawasaki zxr 750 1990a
Kasutaja avatar

marxius
Tsikkel: Suzuki GSX-R600

Lugemata postitus Postitas marxius »

Homme laupäeval ühisele tiirule?

Algus võiks olla miski 13:00 ajal ja ring kuni 200km

Ka 600'ne on ratas.

jorsin
Tsikkel: Kawasaki VN2000

Lugemata postitus Postitas jorsin »

Mõte on väga hea, aga laupäeval on Klaperjaht. Sealt ei tohi puududa:)

Kasutaja avatar

ranel
Tsikkel: 2x XL600V, DT125R, DRZ-E
Tänanud: 70 korda
Tänatud: 371 korda

Lugemata postitus Postitas ranel »

marxius kirjutas:

Homme laupäeval ühisele tiirule?

Algus võiks olla miski 13:00 ajal ja ring kuni 200km

Laupäeval 11.30 hakkan sõitma võrtsu poole. Tagasi sõidan alles õhtul 17.00 ajal.

http://tsiklireisid.blogspot.com/
Mootoritõstuki rent Tartus 15 EUR päev. 55684121. www.rsrehvid.ee Mobiilne rehvivahetus Lõuna- Eestis. 53 843 843 Mitas ja Bridgestone mootorratta rehvide müük

Mr. P.

Lugemata postitus Postitas Mr. P. »

Kas keegi on täna Lääne-Eesti suunas liikumas? Mul on sihtkohaks Rapla, sõitu alustan ca 17.00. Kas oleks veel liitujaid? 8)

Kasutaja avatar

miu
Tsikkel: Ducati
Tänanud: 3 korda

Lugemata postitus Postitas miu »

Keegi täna väikesele öösõidule viitsib minna? Tiirutaks niisama linnas. Maantee kitsed ja rebased + põdrapõiked jätaks seekord kellelegile teisele. :roll:

Midnight bugs taste best.
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Regionaalsed teemad mootorratturitele”