2-taktiline, ilma akuta ratas, vajan abi relee leidmisel 12v

Kui mutrivõti peos püsib (või siis üldse ei püsi), kui vajad abi või nõu mootorratta remondil või soovid tehnika üle arutleda. Kui pluss ja miinus on lootusetult segi ja amprid ajavad volte taga.

Moderaator: Moded

Foorumi reeglid
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
  1. Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
  2. Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta

NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.

Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!

Teema algataja
andrest

2-taktiline, ilma akuta ratas, vajan abi relee leidmisel 12v

Lugemata postitus Postitas andrest »

Originaalis on tal peal 12v 20w AC relee. http://www.ebay.co.uk/itm/GAS-GAS-HEADL ... 0704302645 See, aga l2ks katki.

Kuna Gas Gasi poisid on ise Soomes, on nende t88koda kinni. Olen j6udnud proovida tavalisi autoreleesi mis ainult pl2risevad. Rolleri releega ( http://www.camex.ee/index.php?page=shop ... =1&lang=en ) suunad t88tasid, aga sellele lisaks ka k6ik ylej22nud tuled vilkusid.

Asjaga on kiire, kuna esmasp2eva hommikul on sama rattaga vaja s6idueksam sooritada. Oskab keegi 8elda kust v6iks leida sobivat releed? Ehk on m6ni teine t88koda homme lahti kes tegeleb akuta offroad tsiklitega, kellel v6iks sellist releed kohapeal olla?

Iga info on teretulnud!

Andres

Ercki
Tsikkel: XJ700X CBR929RR CRF450R CB919

Re: 2-taktiline, ilma akuta ratas, vajan abi relee leidmisel

Lugemata postitus Postitas Ercki »

Teistele tuledele ei tohiks see suunatule relee mõigata, sobiks kindlasti mõni bimetall relee. Postis oleks hea ära märkida kus ise asud oma murega, teinekord mõni mees tuleks aitaks nii möödaminnes.

Teema algataja
andrest

Asun Tallinnas ja unustasin mainida, et rattaks on Gas Gas 250 EC. Bimetall releed mis google pildiotsing andis tunduvad asjast ysna kaugelt olevat https://encrypted.google.com/search?hl= ... a=N&tab=vi

Lisan ka pildi originaaljupist:

Pilt

davidsoniharald
Tsikkel: GasGas EC300
Tänanud: 13 korda
Tänatud: 7 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas davidsoniharald »

Kui sel releel kaas lahti käib, siis jaluta mõnda IT bussi ja äkki nad oskavad seal mõne maha põlenud detaili välja vahetada. Proovida ju võib.

Teema algataja
andrest

davidsoniharald kirjutas:

Kui sel releel kaas lahti käib, siis jaluta mõnda IT bussi ja äkki nad oskavad seal mõne maha põlenud detaili välja vahetada. Proovida ju võib.

Seal oli yks kondensaator lahti tulnud. Jootsin uue kylge, aga elum2rke relee enam ei ilmutanud. Ilmselt kui ta seal karbis loksus lyhistas mingit muud komponendid 2ra. Pool trykkplaadist on kummi valatud ja seega ligip22smatu kah..

Ercki
Tsikkel: XJ700X CBR929RR CRF450R CB919

Lugemata postitus Postitas Ercki »

Vaatasin selle gas gas-i elektriskeemi, põhimõtteliselt peaks ühe-kahe dioodi lisamisega tavarelee kah tööle saama, oleneb muidugi releest.

davidsoniharald
Kontakt:

Kõigil GasGas´idel on tehasest tulles suunatuled peal, isegi traieli ratastel. Pane kolavahetusse kuulutus üles ja küll keegi laenab või annab ära endal kasutult seisva relee. Traieli meestele küll suunda pole vaja näidata kivi otsas turnides. Võid traieli alajaotusest ka inimestega ESi teel kontakti võtta.

Eksamile peab jõudma, kaua sa ikka mööda linna ilma lubadeta käristad :D .

Teema algataja
andrest

davidsoniharald kirjutas:

Kõigil GasGas´idel on tehasest tulles suunatuled peal, isegi traieli ratastel. Pane kolavahetusse kuulutus üles ja küll keegi laenab või annab ära endal kasutult seisva relee. Traieli meestele küll suunda pole vaja näidata kivi otsas turnides. Võid traieli alajaotusest ka inimestega ESi teel kontakti võtta.

Eksamile peab jõudma, kaua sa ikka mööda linna ilma lubadeta käristad :D .

T2nud, yritan sealt kaudu midagi leida.

Samas alternatiivina olen natuke liiklusseadust lapanud ja ma hetkeseisuga enda jahmatuseks olen avastanud, et suunam2rguandme andmine on kohustuslik, aga seda v6ib teha k2ega juhul kui s6idukil puuduvad suunatuled v6i on nad rikkis. Ma arvan, et eksamineerija selle uudise peale just ei r66mustaks, aga kui midagi yle ei j22 siis pole parata.

Kasutaja avatar

saqu
Tsikkel: Yamaha WR400F

Lugemata postitus Postitas saqu »

Mul on pakkuda üks elektrooniline suunarelee 0.02A kuni 20A.
Uus ja ei ole ise proovinud, kui tahad katsetada ja töötab, siis 9EUR ja kui ei tööta, siis tood tagasi, asub Sakus.
Pilt

Pilt

Andmed
http://www.superbrightleds.com/cgi-bin/ ... JL-02.html

EDIT:
Ei pannud sinu pildil tähele, et sul on vaja releed, mis töötaks AC ehk vahelduvvooluga, see minu pakutud variant siiski ei sobi seljuhul.

Toomas
53447825

SAQU

WR400F
Opinions are like assholes – everybody has one.
Kasutaja avatar

Kalapea
Tsikkel: Mõni Ducati
Tänatud: 94 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Kalapea »

Suunetule lülitus ahelasse tuleks ühendada võimalikult suure mahutavusega kondekas ja diood ning probleem laheneb võluväel. Mahutavust piirab kondeka suurus, sest enamasti on suurus ja mahutavus üksteisega võrdes.

PiltPilt

Teema algataja
andrest

Ercki kirjutas:

Vaatasin selle gas gas-i elektriskeemi, põhimõtteliselt peaks ühe-kahe dioodi lisamisega tavarelee kah tööle saama, oleneb muidugi releest.

Originaal jupi sees tundub tsipa rohkem asju olevat.

Ega keegi ei osta kust v6iks otsida mehaanilist releed? V6iks leida pigem vanematel ratastel.

Pilt

davidsoniharald
Kontakt:

andrest kirjutas:

Ega keegi ei osta kust v6iks otsida mehaanilist releed? V6iks leida pigem vanematel ratastel.

Mehaanilist releed leiad kõikjalt vene tehnikalt (autod, tsiklid, veoautod) ja igasugu vene varuosadega kauplevatest poodidest.

GasGasi mehed peaksid ka juba tagasi olema Soomest ma pakun. Kõlla neile ja kurda muret.

Ilma suunatuledeta nad sind vist ikka eksamile ei lase. Kunagi sattus mulle üks tõsisest piidrist eksamineerija kes mõõtis rehvi mustri üle ja ei lasknud eksamile. :wack:

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”