Rumalad küsimused

Kasutaja avatar

TDM
Tsikkel: TDM 850 3VD, CRF250L, Gas280

Re: Rumalad küsimused

Lugemata postitus Postitas TDM »

tazavi kirjutas:
franz125 kirjutas:

ja tollipaberite käsitlemine vanasti 100 raha.

kui omal aega ja tahtmist on, saad selle 100 raha edukalt vahelt ära jätta ka, kui konsulteerid maksuametiga ja täidad e-deklaratsiooni.

minu keiss oli järgmine: tellisin paki -> tuli pakiteade, kus peal kirjas maksude summa pluss teenustasu 100 raha (6.4€ vms) -> läksin postkontorisse ja palusin oma paki saatedokumente, millepeale anti mulle juba eeltäidetud deklaratsioon ka (see, mille eest nad seda 100 raha kasseerivad :wack: ) -> asusin internetis deklarreerima, aga mõni asi tekitas segadust, nii et läksin maksuameti klienditeenindaja juurde, kellega koos täitsime e-maksuametis vajalikud lahtrid ära ja boonuseks sain veel optimeerimise kohta õpetussõnu. Kandsin netipangast vastavalt koostatud aktile vajaliku summa üle (sain maksud ka pire väiksemaks seoses muutunud dollarikursile), ilma teenustasuta -> tolliamet vormistas mulle kauba väljastamise dokumendid, millega läksin postkontorisse, kus ahhetasid ja ohhetasid ja pidasid omakeskis aru, et kas nii saab ning kui selgus, et saab, anti pakk kätte.

Kui 100 krooni on suva summa, siis muidugi pole vaja joosta. Mina bürokraatiat toita ei taha, teen ise.

Ma ei tea kuidas saare peal, ag talinas oleks see 100 krooksu juba sellise jooksmise peale ammu ära kulunud!
Kindlalt ei väida, aga tundub nii!
Ja tekkis üks loll küsimus, kas sinu aeg ei maksagi midagi? :roll:

Ei midagi . . . peale tuule!

Mine “Ajaviiteks...”