Mida Te päev läbi teete e. kes millega aidata saab? → Re: Mis Te siis päev läbi teete e. kes millega aidata saab?

Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Tänanud: 1095 korda
Tänatud: 1117 korda
Kontakt:

Re: Mis Te siis päev läbi teete e. kes millega aidata saab?

Lugemata postitus Postitas Macintosh »

zx12r kirjutas:
Bullet1222 kirjutas:
macintosh kirjutas:

Kindlasti peab olema full HD (1080).

Usun et mõtlesid, et teleka resolutsioon peaks kindlasti olema 1920×1080. Sai kunagi seda Full HD ja HD Ready asja uuritud. Nimelt Full HD telekas erineb HD Ready 1080 telerist sisseehitatud digituuneri poolest. Full HD telekal on sisse ehitatud digituuner ja ekraani resolutsioon on 1920×1080, aga HD Ready 1080 telekal pole sisse ehitatud digituunerit, aga egraani resolutsioon on sama 1920x1080. Kui kasutada näiteks Elioni digipoksi, siis pole mingit mõtet maksta lisa pappi Full HD teleka eest, kuna telekasse sisse ehitatud digituunerit niikuinii vaja ei ole.

Kogu selle teleka kohta jagatud info eest jagajatele suur aitäh. Teadsin poes otsida ja küsida õigeid asju.
Sai ostetud 42-tolline LG Full-HD LCD LED, 100 Mhz. Edukalt ära ühendatud musakeskusega ning läppariga, pilt väga hea, seni ei oska midagi ette heita.
:bsmile:

Väga kena, kui paarist sõnast kasu oli. Mina soetasin oma 42" natuke rohkem, kui aasta tagasi (Philipsi 7000 seeria) ja siis oli LCD veel megakallis ja vähelevinud. Pildiga olen tänaseni ise vägagi rahul aga kuna sai viimase aasta sees vähe suurem elamine soetatud, siis jäi vaatekaugus hea HD elamuse saamiseks pisut kaugeks. Mina vaatan oma HD filme ca 3.2 m kauguselt ja see on ka üsna viimane piir. Milline on sinu vaatekaugus?

🧢 👕 🏍 T-särgid, pusad, mütsid ja kingitused mootorratturile . 🚀🚀 🍀 VAATA LÄHEMALT

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”