Autokoolid

Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Tänanud: 1096 korda
Tänatud: 1117 korda
Kontakt:

Re: Autokoolid

Lugemata postitus Postitas Macintosh »

Luuk kirjutas:

... reklaamis RadioMania, et load.ee, "Mania" parooliks ja teooriatundide eest tugrikuid välja käima ei pea ... minu hinge kriibib aga asjaolu, et sõidu ajal on side on ühepoolne ja kui õpetaja Villem järelsõitvas autos sarkasmist toitub, siis minul, kes ma tavapäraselt sarkasmi söögi alla ja söögi peale tarvitan, ei ole võimalust samaga vastata (togi) .

Mina jälle just hoopis teisel seisukohal, kiidan Villemit ja ei oska tema ütlusi sarkasmiks pidada. Endal oli esimsel korral ka pisut sama tunne, aga iga kord kui pärast sõitu rääkisn, siis oli väga hea tagasiside ja korralikud seletused ning juhiti tähelepanu konkreetsetele vigadele. Kiidan.

Luuk kirjutas:

Osa sõitudest sai siiski ka ühe vanema härrasmehega sõidetud- stoiline rahu ise- kuigi ähvardati, et kõige kurjem õpetaja üldse :P Yeah, right!

Tegin temaga 2 sõitu aga me vist ei klappinud. Ausalt öeldes oli mul iga tema kriitika peale selline pisut ebameeldiv tunne. Aga eks me hakkasime temaga kohe vasaku jalaga pihta ka ... Samas platsil andis ta mulle ühelkorral vägagi asjatundlikku ning väärtuslikku tagasisidet. Mine võta kinni.

🧢 👕 🏍 T-särgid, pusad, mütsid ja kingitused mootorratturile . 🚀🚀 🍀 VAATA LÄHEMALT

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”