Autokoolid
Re: Autokoolid
Martin48 kirjutas:Kuna teemaks on siiski kogemused autokoolidega, siis julgen soovitada load.ee autokooli.
Pikalt plaanitud tegu sai sel kevadel lõpuks ette võetud, kui märtsis olid teooria tunnid ja nüüdseks juba viimased sõidutunnid käsil - pidevalt 100 muud asja käsil ja kuna ratast hetkel nagunii veel ei ole, siis ei ole väga kiirustanud lubade tegemisega.
Enne kooli ei olnud mootorratta, ega muu sellise aparaadiga sõitnud - täiesti puhas leht, sest jalgratta seljast sai kohe autosse istutud! ;D Aga minu õnneks ei tekkinud erilisi probleeme - õpetaja, Villem nimeks, väga hea - kannatlik, rahulik ja õpetab kui vaja. Hinnad neil ka minu meelest väga OK.
Igal hommikul tööle sõites reklaamis RadioMania, et load.ee, "Mania" parooliks ja teooriatundide eest tugrikuid välja käima ei pea. Tehtud-mõeldud, nimi kirja, soov oli juba ammu, mitu aastat tagasi, et kaua ma seljakotina ikka hängin ja seda sõitu kerjan, aga vahepeal tuli ette Eesti iibe tõstmine jne. Teooriatunnid tehti kiirkorras nädalavahetusel kahe päevaga ära(juuni keskel), seal muidugi eelduseks, et B-kat vähemalt 2 aastat, väga sobilik ühele kontorirotile, kelle tööpäev E-R 9-17.
Sõiduaegadega ei läinud muidugi nii nagu mina oma väikeses peas plaanisin- tuleb puhkus, siis sõidan iga päev ja saab ruttu tehtud- teistega arvestades lubati sõita 2-3 korda nädalas. Aus kaup iseenesest. Nüüdseks on mõlemad koolieksamid tehtud, lisatunde juurde võtma ei pidanud. Mis puutub load.ee õpetajatesse, siis ühtegi halba sõna küll öelda ei ole, minu hinge kriibib aga asjaolu, et sõidu ajal on side on ühepoolne ja kui õpetaja Villem järelsõitvas autos sarkasmist toitub, siis minul, kes ma tavapäraselt sarkasmi söögi alla ja söögi peale tarvitan, ei ole võimalust samaga vastata . Osa sõitudest sai siiski ka ühe vanema härrasmehega sõidetud- stoiline rahu ise- kuigi ähvardati, et kõige kurjem õpetaja üldse
Yeah, right! Noh, jäneseks ta mind peale esimest linnasõitu siiski nimetas, eks seal oli oma tõetera sees. Platsil on ju hea ja turvaline harjutada, esimesel sõidul linnas ei keeranud rutskat tõesti kohe põhja ja ei tuisanud mööda linnatänavaid nagu kevadine vasikas karjamaal.
Lugesin siin neid ARK lugusid kah, no võta üks ja viska teist, kõik on puhtalt juhuse asi, milline eksamineerija satub ja kui mõru tema hommikukohv olnud on.
B-kat'i tegin aastal 2004 Hajas, sõiduõpetajaks Arsen. Probleeme polnud, kohati tegi aga ärevaks see, et mina üldse kolmandat tundi linnapeal ja tema loeb kõrval ajalehte??? Tugevalt enesekriitiline, sel ajal ma sõita küll ei osanud ja ajalehes auke ka ei olnud, kust sõiduõpetaja oleks saanud teed jälgida. Lihtsalt usaldas? No, vahepeal muidugi dikteeris, et vasakule ja paremale jne, siis luges lehte edasi. Ka tookord sain oma eksamid esimese korraga tehtud, kuigi eksamineerijaga oli meil lausa 3 vaidlust, lisaks pobises auväärt härra niimoodi habemesse, et sealt kindlameelset käsklust välja lugeda oli paras peavalu. Saue ARK, nime ausalt ei mäleta, aga muhe onu oli, kellega tuttuues Veskimöldre rajoonis uhkeid maju imetlemas käisime.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.