Algaja sooviks minna metsa

piloot
Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570

Re: Algaja sooviks minna metsa

Lugemata postitus Postitas piloot »

Kuigi ma ise pole ühegi soovitatud kawaga sõitnud aga olen neid (KLR, KLX) lähedalt näinud ja koos mööda metsi sõitnud siis mina neid ei himustaks. Kuidagi kobakad ja ka madalad ja lahjad tunduvad. Eks mul muidugi omad kiiksud ka :wack:

Kui 2000 eurikut siis kindlasti saab selle eest väga viis LC4, TTR-i või XR400. Isake tõi mulle kunagi saksast 620 SC 1600.- eest ja poleks osanud arvatagi, et sellise raha eest, nii heas korras rattaid jagatakse :)

rolller kirjutas:

ei aja segamini, XT ja XR peaks KLR-ist ikka tunduvalt äkilisem olema. Igatahes TT600 ga võrreldes on KLR üsna uimane. Samas jällegi KLR mootor töötab väga ühtlaselt ja vaikselt. KLX kohta ei oska öelda, kuid mootor on neil üsna sarnane.

Millist XR-i silmas pidasid? :D XR650R on isegi LC4-ga võrreldes paras elajas :twisted:

Pilt
Suzu GSF 600S - Totaalne banditism! Fazer 1000, KTM LC4 620 SC, Varadero 1000, XR650R, WR250F, Husaberg FE 570+explorer snow kit
citius,altius,coitus!

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”