Biker.ee muutub
Moderaator: Moded
Re: Biker.ee muutub
Täpsustaks...
Otsing on siis foorumi otsing? Kui jah, siis kõik on korrektne. Kui huvitab, siis pikema seletuse võin hiljem lisada.
Foorumi viimaste postituste nii käitumise kohta ma juba kirjutasin. Tegelen sellega esimesel võimalusel.
-
- Tsikkel: Jawa 350, Hayabusa, Diavel
sys kirjutas:Täpsustaks...
Otsing on siis foorumi otsing? Kui jah, siis kõik on korrektne. Kui huvitab, siis pikema seletuse võin hiljem lisada.
Foorumi viimaste postituste nii käitumise kohta ma juba kirjutasin. Tegelen sellega esimesel võimalusel.
Jah foorumi otsing.
Riga 13 > Riga Delta > Jawa 360/350 (1972) > Honda VTR1000F Firestorm (1998) > Suzuki GSX1300R Hayabusa (2010) > Ducati Diavel (2017)
Äkki saaks esilehel miskit teist fonti kasutada, praegune on valus lugeda. Vaadake kasvõi neid "ä" tähe täppe "Järve äärde chillima" teema pealkirjas.
jackson
Mozilla. Puudub kast "otsing" sootuks, jääb vist reklaami taha. Ja nii juba mõni aasta olnud.
Samas Exploreris(7) on "otsing" olemas.
Kas see uuendamine võis ka selle kaasa tuua, et kui mulle tuli PS, siis ma ei saanud teavitust mailile?
pahadeplaneet kirjutas:Aga kuidas käib 1000 bike kui on 25kw piirajad![]()
on sellega võimalik üldse sõita nii et kiivrit märjaks ei nuta
christian kirjutas:Kas see uuendamine võis ka selle kaasa tuua, et kui mulle tuli PS, siis ma ei saanud teavitust mailile?
Nii on, mul sama häda.
ping kirjutas:Mozilla. Puudub kast "otsing" sootuks, jääb vist reklaami taha. Ja nii juba mõni aasta olnud.
Samas Exploreris(7) on "otsing" olemas.
Installi mozilla uuesti. Või suurenda/vähenda ekraani (juhuks, kui ei oska, siis: seda on kerge teha, kui kasutad rulliga hiirt - vajuta ctrl alla ja keera rulli üles-alla).
PS peale e-maili mitte tulemine oli seotud serveri kolimisega. Lihtsalt unustasin seadetes vajaliku muutuse teha.
Vabandan.
Foorumi teemadel võtsin Boldi maha ja nüüd ei ole silmale nii valus. Värvi ja fondi kombinatsioon ei ole ilmselt kõige parem.
Aldo
sys kirjutas:PS peale e-maili mitte tulemine oli seotud serveri kolimisega. Lihtsalt unustasin seadetes vajaliku muutuse teha.
Vabandan.Foorumi teemadel võtsin Boldi maha ja nüüd ei ole silmale nii valus. Värvi ja fondi kombinatsioon ei ole ilmselt kõige parem.
Aldo
Kas selle läbikriipsutamise saab ka eemaldada?
Muidugi, kui enamikule meeldib, siis las jääb. Seni on paar inimest avaldanud arvamust, et ei meeldi.
zx12r kirjutas:sys kirjutas:PS peale e-maili mitte tulemine oli seotud serveri kolimisega. Lihtsalt unustasin seadetes vajaliku muutuse teha.
Vabandan.Foorumi teemadel võtsin Boldi maha ja nüüd ei ole silmale nii valus. Värvi ja fondi kombinatsioon ei ole ilmselt kõige parem.
Aldo
Kas selle läbikriipsutamise saab ka eemaldada?
Muidugi, kui enamikule meeldib, siis las jääb. Seni on paar inimest avaldanud arvamust, et ei meeldi.
Pole veel siiani ühtegi läbikriipsutatud teemat näinud mul vist see ei toimi. Ja peale Boldi maha võtmist on teemad koguaeg musta värvi.

Riga->Planeta 5 1991->Jupiter 2K 1968-> R1 2005->Honda CBR600RR 2004
Mahakriipsutamine on selline browserist sõltuv teema. Võtsin selle maha. Fonti keerasin ka natuke punasemaks.
Praegune peen kiri on ikka märksa parem kui too vana rasvane.
Hetkel hakkab juba esileht enamvähem loetavaks muutuma.
etukas kirjutas:Paksem kiri oli ikka tunduvalt parem
-
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 117 korda
Minu puhtalt isiklik arvamus on, et ilma mahakriipsutamata, ehk nii nagu praegu, on oluliselt parem. Samuti oli rasvane kiri veidi liiga rasvane ja praegune peen on parem. Esilehe tasakaalust väljas olemise koha pealt tundub mulle ka väga võõras see, et vasak serv nii palju laiem on ja foorumi teemad on visuaalselt paremale ehk siis tahaplaanile surutud, kuna loetakse vasakult paremale. Samas, kui rõhku üritatakse suunata rohkem kalendrile ja uudistele, siis see on ilmselt taotluslik. Tegelikult harjub inimene ju kõigega
Üks väike asi, et foorumi teema lingi hoover on hetkel kolmekordne - taane, punane kriips vasakul ja värvimuutus. Soliidne oleks 1 muutus.
Lähen motors24.ee keskkonda, et otsida mõnda heas korras krossikat - essugi. Sait on uus ja mina ei suuda tuvastada, kuidas üldse tsikleid otsida saab. On see kuidagi biker.ee muutumisega seotud ja vastupidi?
http://bike.motors24.ee/Default.aspx?pa ... h_region=3
läksin biker ee avalehelt selle bänneri kaudu mida ta näitab motors24 kohta, vasakust äärest valisin motocross tsiklite tüübiks ja otsi...
minu meelest suht samamoodi ikka toimib
reinz kirjutas:http://bike.motors24.ee/Default.aspx?pa ... h_region=3
läksin biker ee avalehelt selle bänneri kaudu mida ta näitab motors24 kohta, vasakust äärest valisin motocross tsiklite tüübiks ja otsi...
minu meelest suht samamoodi ikka toimib
Ilmselgelt. Aga mine www.motors24.ee ja proovi sealt.
on jah ümber tehtud
midagi on vist rikkis seal lehel selle bike otsinguga töesti
asi toimib kll aga ümber nurga
Tere
Ei ole küll otseselt foorumi uuenemisega seotud küsimus, aga küsin siiski.
Miks ei ole veel sellist alafoorumit nagu ostuabi? Milles nii algajad kui ka staazikamad kasutajad saaksid uurida erinevate müügis olevate rataste jms. kohta. Lisaks võik sinna kokku tõsta erinevate mootoritüüpide head ja vead, rataste head ja vead ning miks mitte ka varustuse jutu.
Mitmetes autofoorumites on sarnased alafoorumid juba olemas ning tundub, et nendest on ka kasu.
Terv. Tom
-
- Tsikkel: R6
Avalehelt kuhugi teemasse sisenedes ja mingi aeg back nupuga avalehele tagasi minnes võiks lehekülg end automaatselt uuendada,
siiani olen pidand ise refreshi tegema või biker.ee logole korraks vajutama.
-
- Tsikkel: F6C 1500
- Tänanud: 34 korda
- Tänatud: 39 korda
Old-Thompson kirjutas:Avalehelt kuhugi teemasse sisenedes ja mingi aeg back nupuga avalehele tagasi minnes võiks lehekülg end automaatselt uuendada,
siiani olen pidand ise refreshi tegema või biker.ee logole korraks vajutama.
see peaks rohkem browseris kinni olema. Kuskilt seadetest peaks olema võimalik valida, et "always refresh" vms. See aga teeb "back" nupuga liikumise tuntavalt aeglasemaks.

Kui avalehel on valitud, et näitaks rohkem teemasid, näiteks viimase 24h omasid, siis refreshi tehes läheb tagasi vaikimisi teemade arvule. Mul nimelt teeb browser refreshi pärast backi ja seepärast pean igakord foorumist backiga avalehele tagasi minnes uuesti 24h nupu peal vajutama.
Kui avalehelt valida näiteks viimased 48h postitused siis teemat lugedes ja back nupuga tagasi tulla, ei ole enam 48h teemad ees vaid avaleht nagu browserit algselt avades. 48h teemade lugemiseks tuleb uuesti selle nupule vajutada.
Vana foorumi versiooniga seda muret ei olnud, peale versiooni muutusega katsetasin kunagi Firefox-ga ja kõik oli korras.
Nüüd ei toimi enam IE, Chrome ega Firefox-ga. Kas peabki nii olema või on selle vastu mingit rohtu?
Yamaha Dragstar XVS1100 ´02
-
- Tsikkel: KTM 890 AdvR
- Tänatud: 40 korda
keski võiks avalehele foorumi otsingu ka integreerida. hetkel mingi vanema teemani jõudmine on kuidagi kole anaalne.
virxx kirjutas:Kui avalehelt valida näiteks viimased 48h postitused siis teemat lugedes ja back nupuga tagasi tulla, ei ole enam 48h teemad ees vaid avaleht nagu browserit algselt avades. 48h teemade lugemiseks tuleb uuesti selle nupule vajutada.
Vana foorumi versiooniga seda muret ei olnud, peale versiooni muutusega katsetasin kunagi Firefox-ga ja kõik oli korras.
Nüüd ei toimi enam IE, Chrome ega Firefox-ga. Kas peabki nii olema või on selle vastu mingit rohtu?
Mul Firefoxiga toimib bez problem.
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1095 korda
- Tänatud: 1117 korda
- Kontakt:
zx12r kirjutas:virxx kirjutas:Kui avalehelt valida näiteks viimased 48h postitused siis teemat lugedes ja back nupuga tagasi tulla, ei ole enam 48h teemad ees vaid avaleht nagu browserit algselt avades. 48h teemade lugemiseks tuleb uuesti selle nupule vajutada.
Mul sama mure Chrome, Safari ja Firefoxiga (IE'ga ei viitsi proovida).
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.