dellorto versus kehin
-
- Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570
Re: dellorto versus kehin
417 kirjutas:originaalis ju se 8 liitrine jupp ja praegu on aeglane ülekanne
milline ülekanne seal praegu on? Mul oli lõpuks 14-42, kuigi tundus, et 14-45 oleks näiteks metsas või mõedakul hõõrumiseks sobivam olnud aga sellega kannatas veel tee peal ka sõita, ilma et väga palju karjuks. Kui pikemat otsa oli vaja sõita vahetasin ette 16-se hammaka, see toiming võttis aega vast 5-10 minutit.
Mis sel dellotol viga on, et vahetama peab? Ei saa siis kuumalt käima? Ma vaatasin, et sellel pidi tühikäik suht hästi paigas olema, kui tühikäigu pöörded olid liiga kõrged või liiga madalad siis käivitus kehvemini. Gaasirutska näppimine unusta käivitamise juures üldse ära, kui just täis ei ole ja pole vaja silindrit tuulutada. Tegelikult sumpast oleneb vändapillil see käivitus suht palju, näiteks XR-l mul suht otse läbi pütt, enne rakke endurot toppisin originaal sõelad, mille veel poole lühemaks tegin, sisse. Muidu poleks db-ga tehnilisest läbi saanud. Karpas oleks tulnud ka tegelt originaal düüsid vist sisse toppida kuna näiteks peale kummuli käimist enne tuulutasid 5-7 matsu dekompressiooniklapiga ja kohe käivitus aga peale sumpsi tuunimist põrutasid vähemalt 15 matsu ja ega iga kord sellest veel ei piisanud. Samas, kui tavapäraselt välja suretasid siis käivitus esimese matsuga.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.