Biker.ee muutub
Re: Biker.ee muutub
Eks arvamusi on seinast seina. Oma töö tõttu puutun pidevalt sellega kokku, et "vana oli palju parem".
Küsiks siis, et mille poolest vana parem oli? Reklaamide poolest oli asi palju hullem (minu isiklik arvamus), kuna need olid kahel pool ja korraga oli neid rohkem. Sellist üleküllastumist selle kujundusega tekkida ei saa. Lisaks kirevusele muutis see asja aeglasemaks. Info on sama nii uues kui vanas. Peamine vahe on värvides. Seega ootaks konstruktiivset kriitikat. Kui vana oli parem, siis mille poolest? Kindel on see, et vana versiooni tagasi ei tule, aga kui ma saan teada, mis vana puhul parem oli, siis võimalusel saab selle üle tuua.
Oluline täiendus võrreldes vana lehega on uudiste lisandumine. Hetkel on kokkulepe motorsport.ee ja Motors24-ga, et nende uudiseid kuvada. Eesmärk on teha uudiste jälgimine mugavamaks. Võimalik, et tulevikus lisandub uudiste allikaid. Kui keegi tahab soovitada mõnda RSS voogu, mille uudiseid ka kuvada, siis võib sellest mulle teada anda.
Aldo
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.