Biker.ee muutub
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1095 korda
- Tänatud: 1117 korda
- Kontakt:
Re: Biker.ee muutub
sys kirjutas:Tere,
Sellest vanast lehest on selleks korraks mõõt täis saanud, seega muutub/kolib biker.ee leht natuke. Sellest oli tingitud ka tänaöine katkestus foorumi töös - andmebaas kolis uude serverisse.
Peamine funktsionaalsus jääb samaks kui praegu, aga minu jaoks läheb elu natuke lihtsamaks ja mul on võimalik seda vaikselt edasi arendada.
Kui midagi olulist on puudu, siis andke siia teemasse või minu e-mailile teada. Võimalusel/otstarbekusel/sobivusel üritan ära teha.
Kuna tegemist on sisuliselt serveri vahetusega (muudan DNS kirjeid), siis võib juhtuda, et osadel kasutajatel on veel vana versioon, aga osadel on juba uus.
Olen oma poolelt valmis pisut õla alla panema teemaga disain ja usability, tegelen nende teemadega igapäevaselt leivateenimise eesmärgil. Kui vaja siis palun lahkelt küsida.
Konstruktiivselt ja kohe: üldpilt parme ja moodsam, esilehel olevad viimased foorumi pealkirjad on halvemini loetavad kui vanas versioonis. Tasuks üle vaadtata.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.