kleepsud
-
- Tsikkel: HYBRID- POLTAA BENSAA JA KUMIA
- Kontakt:
Re: kleepsud
t***, nii kõva mees, et murra kaigas persse pooleks
kui sind materjali hinnad huvitavad, siis nt. 3M kivikaitse, mida ka venitada-painutada kannatab ning millele ma ka garantii annaks, on ca 80€/m2, siis veel 3M 300LSE ( 2-poolne liim, kõige odavam)
ca 10€/leht (610x910mm) seda läheb vaja 2 tk. + faili keeramise aeg ( see neti pilt sul õnneks ei avane... see on ka ilmselt pask, millest midagi võtta ei ole...) netist üldjuhul seda pilti ei leia... kui siis ainult kusagilt pildipangast ( tahavad jälle pappi saada), või siis on soetatud( ca 1000€ maksev) kujunduselementide andmebaas - ka selle peab kuidagi tagasi teenima.
Kui sa, ahv, tahad minuga kleepsu ja kleepimise teemadel vaielda, siis vastan meelsasti...
jah ma võin sulle tasuta ka mingi pasa printerist välja lasta, mille peale kleepimisel sa ilmselt oma plastikud ribadeks lõikad ja mille sa niikuinii esimese pesuga minema pesed... valik on sinu... ma lihsalt selgitan, et igast paska pole ka mõtet teha ja kvaliteet paraku maksab.
EDIT: ahjaa... unustasin veel käibemaksu lisada.... ehk siis vähemalt materjali hinnad +20%
EDIT 2: ei andnud rahu...vaatasin just hinnakirjast järele. Ma mäletasin kivikaitse kohta valest, tegelik hind on 112,95€/m2 (+KM).
Tõesti on ka sellist, mis maksab 30€/m2, aga see on nagu plekk ( mõeldud ainult siledatele või kergelt kumeratele pindadele)
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.