Minu hull tegu

Kasutaja avatar

Kaukaaslane
Tsikkel: Yamaha XT600
Tänanud: 4 korda
Tänatud: 6 korda

Re: Minu hull tegu

Lugemata postitus Postitas Kaukaaslane »

uljasvaluvelg kirjutas:
Kaukaaslane kirjutas:

ise olen Rumeeniast kipsis käega tagasi sõitnud

Sa räägi parem, mis Rumeenias juhtus!
Kohalikud "naised" rääkisid sellest veel nädal tagasi.
Kas Transfaragasan üllatas mõne kurviga? (crash)

ok. las see sitalugu jääb muidugist sinnapaika, need on ju tavaliselt üsna proosalised. :mrgreen:

Aga Rumeenia mägedes on huvitavamaidki kohti, kui Transfagarasani kurvid. Sai seal neid teid sõidetud, mis kaardi peal õige peenikeste kriipsudega tähistatud ehk siis parimal juhul kruusatee, heal juhul metsatee, kehvemal juhul üldse mitte tee. Päev otsa sai seal ülespidi ruunatud, üle mäe juba ära, aga siis peaaegu alla jõudes olid tagapiduri klotsid läbi, väike väsimus sees ja sealt siis see väike apsakas tuli, et rööbas esiotsa alt ära vedas. (crash) Hoog polnud suur - 40-50, aga ilma liialdamata ütlen, et mitte rohkem kui 5 cm lahutas üle ääre alla jõkke kukkumisest - esiratas igatahes keerles juba jõe kohal.

Kloppisime riided ära (mul oli seljakott kaasas tookord) ja sõitsime edasi. Jõudsime Brasovisse juba sisse, a siis pidin kaassõitjatele tunnistama (2 masinaga olime), et edasi ei saa, pilt läheb eest ära. Aga õnneks juhtus see peaaegu täpselt Brasovi kiirabihaigla ees, kus mul kiirkorras labakäsi ja käsivars kuni küünarnukini kipsi pandi, niikaua kui teine mees proua Anu külalistemaja üles otsis. Väike vihje: kui kipsi peale pannakse, siis tuleb pöial ja sõrmed ilusti kõveras hoida - muidu ei saa pärast rutskat keerata ;)

Aga Transfagarasan saigi juba kipsis käega läbi sõidetud.

NO GOOD ROADS!

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Motomatkamine”