Kuidas sõiduhirmust üle saada?

davidsoniharald
Tsikkel: GasGas EC300
Tänanud: 13 korda
Tänatud: 7 korda
Kontakt:

Re: Kuidas sõiduhirmust üle saada?

Lugemata postitus Postitas davidsoniharald »

Mõtlesin siin ja krt tsikkel on ikka palju stabiilsem asi kui tagaveoline auto, sest 100+kmh kiiruselt tsikli rattas ringi läheb siis küll niiviisi lappama ei viska nagu autot. Ma arvan, et asi on pöörleva massi (rattad) suhtes kogu tsikli massi.

Teha on palju, kõige parem on suurt mitte midagi teha, ratas stabiliseerib end ise. Jõutuub on videoid täis kus kurvides slaiditakse igast asendist.

Aga tegelikult, osta endale Randmevääne 2 ja loe see läbi, saad libisemise olemusest aru. Vähemasti ei lase esimene kord püksi kui tagaratas kurvis nõksu teeb. :mrgreen: Alguses on küll hirmus aga kui ära harjud siis hakkab meeldima.

Head õppimist!

Syn kirjutas:

Seda teemat nüüd sirvides lugenud ja algajana (autokooli alles minek, sõitnud pole) tekkis küsimis. Sõidan juba 4jandat aastat tagaveolise autoga. Kui talvel lappama läheb, siis muud ei ole kui gaasiga mängida ja rooliga (kõvasti!) maadelda kuniks otse saad (seda juhul kui auto vaja peale ootamatust ostseks saada- tahtliku drifti hoidmine oluliselt lihtsam). Kui nüüd ratas vihmaga libisema läheb, st et tagumik hakkab driftima... Kui palju siis üldse teha on? Mulle tundub, et kui juba lappama läheb, siis on külg ka kohe maas. Samas need kellel kogemus võiksid täpsemalt rääkida.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”