Kiivri peale paigaldatav videokaamera
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: R1_450EXC_VTX1800_Scrambler4X4
- Tänanud: 28 korda
- Tänatud: 6 korda
Re: Kiivri peale paigaldatav videokaamera
See kõbin tuleneb sellest ,et kasutasin täiesti kinnist korpust ning masinal on all 4mm piigid!
Ma nüüdseks ka otsustanud Go Pro kasuks. Kasutan võimalust ja haaran USAst ise kaasa. Ei suuda veel ainult otsustada kumba võtta,kas seda full HDd või veits lahjemat pilli....
Uus tegija on saabunud: Replay XD1080
Omadused ja ametlikud kaadrid SinuTorust tunduvad paljulubavad. Sõltumatuid teste veel ei leidnud, aga tegemist on ka väga värske asjaga.
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 140 korda
- Tänatud: 366 korda
- Kontakt:
sang kirjutas:Uus tegija on saabunud: Replay XD1080
Omadused ja ametlikud kaadrid SinuTorust tunduvad paljulubavad. Sõltumatuid teste veel ei leidnud, aga tegemist on ka väga värske asjaga.
See näeb küll väga mõistlik junn välja. Õige kujuga vähemalt
Huvitav, kas ta mu XT vibra ka ära kannataks. Ühte kaamerat proovisin, see igatahes ei kannatanud, pildist ei saanud midagi aru
-
- Mode
- Tsikkel: 1260MS-e, 500EXC
- Tänanud: 21 korda
- Tänatud: 39 korda
- Kontakt:
sang kirjutas:Uus tegija on saabunud: Replay XD1080
See on väga tõsine tegija. Hind on aga jälle sinna auku nagu alati.
Kuigi tal on suurem osa nendest bug-idest eemaldatud, mis vaevavad goprod või drift innovati vms. tegijaid.
Samas on ta megatilluke ja aku pidavus madal...
Reisirataste ettevalmistus, vedrustuse seadistus ja ümberehitus, hooldus ja tehniline tugi/koolitus.
http://www.vugtec.com
Porganditele tehnilist abi ja hooldust saab ka!
-
Huvitav keegi teab GoPro Hero kohta kas vee all võib ka nuppe vajutada?
Kuskilt ei loe välja.
Paljudel täiesti veekindlatel asjadel on see keelatud.
Kas või sukeldumis kelladel paljudel.
Konstrui tundub küll selline olema ,et ei peaks probleeme olema.
-
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 4 korda
Kuskil on sellist poodi ka kus kõik või vähemalt mingi hulk nendest kvaliteetsematest kaameratest olemas on ka Eestis?
-
- Mode
- Kontakt:
extremist kirjutas:Kuskil on sellist poodi ka kus kõik või vähemalt mingi hulk nendest kvaliteetsematest kaameratest olemas on ka Eestis?
NOP.
Reisirataste ettevalmistus, vedrustuse seadistus ja ümberehitus, hooldus ja tehniline tugi/koolitus.
Cado kirjutas:Huvitav keegi teab GoPro Hero kohta kas vee all võib ka nuppe vajutada?
![]()
Kuskilt ei loe välja.
Paljudel täiesti veekindlatel asjadel on see keelatud.
Kas või sukeldumis kelladel paljudel.Konstrui tundub küll selline olema ,et ei peaks probleeme olema.
Loomulikult võib. Korduvalt ka järgi proovitud. Sukeldumise kohapealt peaks küll ilmselt uurima, et mis sügavuseni see mõeldud on, sest sealt võib millalgi vast piirang ette tulla.
-
Ja jahh nüüd ise ka igati järgi proovitud.
Piir on märgitud üle 60m sügavust
Kui palju üle eks sealt hakkab oma vastutus aga oleme ausad enamustele on 60m kätesaamatu.
-
- Tsikkel: väike RR
- Tänatud: 1 kord
Mul on müüa tutikas Contoru kiivrikaamera...
http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?f=20&t=68487
Kui vaja, võin ka enda testi video kellegile saata. Pilt väga hea. ühendamine ja videote kätte saamine kiire ja mugav. Soovitan.
-
- Tsikkel: Tuned & modded Tuono
Kuidas sellel kaameral tehniliste näitajatega lood on? Keegi sellel alal targem viitsib ehk pilgu peale visata, enne kui ostma hakkan suure hurraaga!
http://www.ebay.com/itm/HD-720P-Waterpr ... 3f0c73fb6f
Ise soovitaks ka GoPro HD herot näiteks, sai endalegi selline soetatud, suht mugav kinnitada ja pilt väga hea. Mingi aja pärast tuleb muidugi neid liimi aluseid kuhu kaamera kinnitada juurde osta, kuna teist korda neid kasutada ei saa. Kahjuks sain enda kaamerat nautida vaid 3 päeva, pärast avariid läks kaduma, ju siis mõni tuletõrjuja laseb ise sellega ringi praegu
-
Gopro on 2X kallim! Mulle meeldib just selle kaamera puhul hind!
-
- Mode
- Kontakt:
müristaja kirjutas:Gopro on 2X kallim! Mulle meeldib just selle kaamera puhul hind!
There is a point, miks see Gopro ja siis ka Drift HD kallimad on.
Mõned miinused -
Lääts on väiksem ja ei ole korralik "wide angle" vaid on ainult 120kraadi.
Mikker on tema sees ja pole võimalik välja lülitada ning puudub tuulekaitse vms. Ext mic kohta pole üldse.
See apastraat ei filmi full HD-s vaid selle odavaimas ja lihtsamas versioonis 720p x 30fps mis tähendab, et slomo videoid üldse teha ei kannata näiteks.
Erinevalt goprost ja Drift HD-st sellega kaamera still-e võtta ei saa ja näiteks päikseloojangut vilmida vms ei ole võimalik.
Aku vastupidavus on suure küsimärgi all, pole ju andmeid antud, et kui kaua ja mis tingimustel.
Night mode pole, erinevalt drift hd-st näiteks.
Kahjuks on see hind ka teda "väärt" sest see on ainus, mida seal osta on.
Mina soovitaksin pigem pöörduda inglise Ebay poole ja vaadata sealt üks nädal aega järjest pakkumisi kas gopro-le või sis Drift HD-le ja võib saada täitsa 200EUR hinnaga korraliku asja juba!
-
Snowhite kirjutas:müristaja kirjutas:Gopro on 2X kallim! Mulle meeldib just selle kaamera puhul hind!
There is a point, miks see Gopro ja siis ka Drift HD kallimad on.
Mõned miinused -
Lääts on väiksem ja ei ole korralik "wide angle" vaid on ainult 120kraadi.
Mikker on tema sees ja pole võimalik välja lülitada ning puudub tuulekaitse vms. Ext mic kohta pole üldse.
See apastraat ei filmi full HD-s vaid selle odavaimas ja lihtsamas versioonis 720p x 30fps mis tähendab, et slomo videoid üldse teha ei kannata näiteks.
Erinevalt goprost ja Drift HD-st sellega kaamera still-e võtta ei saa ja näiteks päikseloojangut vilmida vms ei ole võimalik.
Aku vastupidavus on suure küsimärgi all, pole ju andmeid antud, et kui kaua ja mis tingimustel.
Night mode pole, erinevalt drift hd-st näiteks.Kahjuks on see hind ka teda "väärt" sest see on ainus, mida seal osta on.
Mina soovitaksin pigem pöörduda inglise Ebay poole ja vaadata sealt üks nädal aega järjest pakkumisi kas gopro-le või sis Drift HD-le ja võib saada täitsa 200EUR hinnaga korraliku asja juba!
Aitäh ausa kriitika eest! Sean sihi Gopro peale
Piipz kirjutas:MA ei näe, et Eikki oleks siin kommenteerinud. Tasub tema käest ka küsida, ta oskab huvitavate hindadega huvitavaid asju välja kaevata ja need kätte ka toimetada
kle piipz mul üks väike palve ,kas sa saaksid,mind ära kustutada
ssxs kirjutas:Piipz kirjutas:MA ei näe, et Eikki oleks siin kommenteerinud. Tasub tema käest ka küsida, ta oskab huvitavate hindadega huvitavaid asju välja kaevata ja need kätte ka toimetada
kle piipz mul üks väike palve ,kas sa saaksid,mind ära kustutada
pane oma arve number ülesse ma teen välja
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.