Õnnetused mootorratastega
-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 88 korda
Re: Õnnetused mootorratastega
nii,peavalu põetud!
Enol oli õigus!
Aga kui nyyd hästi mõelda,siis see on õnnetustest nii väike protsent kus tõesti ei oleks saanud tsiklijuht midagi teha, enamasti on siiski võimalusi alati avarii vältimiseks.
mina ei hakka kedagi koolitama,on olemas ju spets kursused kus just õpetatakse kiireid ja ohutuid kõrvalepõikeid jne.
on inimesi kellega ei juhtu midagi ja on selliseid tuulepeasid liikluses kellega koguaeg juhtub midagi.
ja kui ei ole kontaks autoga või mõne muu teise sõidukiga,siis kukuvad niisama yxi sõites ka kylili.
tegelikult seda ei saagi vist õpetada. mõni ei saa iial klaverimõngijaks,ikka peab olema vast mingi anne ka... ei tasu ajada liikluses alati oma õigust taga,kui oled kaua olnud liikluses,siis oskad juba aimata olukordasid ette ja näed ette kus võib olla oht.
tuttaval 2 aastat load ja 4 avariid. no on see tõesti juhus? ei usu,pigem ytlen mina,et see on omal syyl.
kui pole endas kindel,siis sõida tõesti 50ga. 50kmh pidurdab tänapäevane ratas hoo maha mõne meetriga
kui palju on selliseid õnnetusi linnas kus tõesti on tsikkel liikunud lubatud kiirusega või maanteel kus on liikunud ratas lubatud kiirusega?? kui ei saa suurema kiirusega hakkama,siis ei ole vaja sõita suurema kiirusega. mina ei tea mitte yhtegi enda tuttavat kes on teinud avarii ja tõesti on sõitnud lubatud kiirusega.
gaasi oskab iga lammas keerata, aga õigeks hetkeks pidama saab ainult ehk 20% nendest kes oskavad piirajasse lasta esimese 2 käiguga
kõigile kes siia teemasse on postitanud,kiiret paranemist ja ärge võtke isiklikult.