R6 ei tööta korralikult!?

KikuYamaha
Tsikkel: Yamaha YZF-R6

Re: R6 ei tööta korralikult!?

Lugemata postitus Postitas KikuYamaha »

Old-Thompson kirjutas:

Ratas on 2000 aasta oma, väidetavalt olla umbes aastakese seisnud, kuna eelmine hooaeg oli üle nipli käidud.
Tööle pannes toorega, ratas töötab, aga kui toores maha keerata, siis sureb tühikäigul välja( 5 sekundi jooksul umbes). Samas peksab aegajalt "leeke" sumpsist välja. Mainiks ära et kõik osad on rattal originaalid.
Sai karpad lahti võetud ja vaatepilt ei olnud puhas. Sai kõik korralikult puhastatud. Imestama pani ka see, et 1se karpa "main jet" (peadüüs?) oli täiesti lahti, vb pool keeret oli veel sees. Arvasime, et viga oli selles, kuid kokku pannes midagi siiski paremaks ei läinud.
Järgmisena sai küünlaid ükshaaval kontrollitud. 3 silindri küünal oli süsimust ja märg. Panime uued küünlad, ja säde sai ka kontrollitud, kuid sama jama ikkagist.

tere
ostsin endale ka r6-e 2001a. olen sel hooajal juba mingi 5 või 5.5 tuhat sõitnud ja nüüd järsku lakkas masin töötamast.lambi koha pealt enam jõudu ei olnud.arvasime et küünalde jama aga kõik korras.viisin masina mc39 juurde remonti ja remondimees teatas kurvalt et mootor täiega hõre.kolvid pidid loksuma sees ja sada asja veel.spidokal oli ees 31742km kui mina ratta ostsin.peale ostu sai kohe mootoris õli vahetatud ja õlifilter.ratas oli enne kui mina ta eestis arvele võtsin sõitnud itaalias.tähendab sealt oli ta pärit.kas see on normaalne kui ma sõidan sellise kilomeetri ja mootor hõre???

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”