enduuro ratta valimine

Kasutaja avatar

bitter
Tsikkel: EXC400
Tänanud: 105 korda
Tänatud: 97 korda
Kontakt:

Re: enduuro ratta valimine

Lugemata postitus Postitas bitter »

sang kirjutas:

Võimsus, pikkus ja kehakaal ei ole üldiselt need punktid, millest enduuro otsingul peale hakata, kui üks neist ei ole ekstreemselt suur või väike.

+1.
Kui sa sekundeid taga ei aja, ei loe võimsus midagi. Ja isegi kui ajad - loeb kogemus (ja amordid :)) ikka määratult rohkem kui cm3&kW.

sang kirjutas:

Peale tuleks hakata enda võimalustest (palju aega ja raha panustada?), soovidest (mille pärast sõita, sport või transport?) ja eesmärkidest (kuhu, kui kaugele tahad selle sõitmisega välja jõuda).

Looduses viibimise soovi võib vist ka transpordi alla paigutada. Aga siiski peale spordi ja transpordi on veel variante. Mina sõidan selleks, et fun oleks, et silm säraks. Ja et nahk märjaks saada. Kestvusalad või jõusaal ei pane mul silma särama.

sang kirjutas:

Mida näiteks tähendab see "paar korda kuus looduses käimine"? Kas tahad tsiklit korralikult mutta uputada või mööda väiksemaid radu rahulikult kruiisida?

Jälle - nende 2 äärmuse vahele jääb veel päris palju halltoone :).

Olles EXC-ga 4,5 hooaega sõitnud maastikul (70-80h ehk mingi 2500-3000 km), ei saa mina küll aru, et ktm-i pidamine kuidagipidi kallim oleks kui teised margid. Rohkem ikka sellest sõltub et kas sõidad võidu peale või oma lõbuks. Alati võib raha kulutada lisade peale aga kuluosad ... korra olen keti, hammakad ja rehvid ostnud, tagumised rattalaagrid, korra amorte hooldanud. 1 radikalappimine, 1 klapiregull. Kosmeetikat nagu sadulanahk jm nipet-näpet kindlasti veel aga jutu mõte on selles, et ei maksa LC4 (ega ühtki muud) juba eos välistada. Kasutatud ratta ost on loterii sõltumata margist ja mudelist. Võibolla mulle juhtus keskmise sakslase normaalselt hooldatud pill, mootor olla sõitnud 8000 km enne mind. Mine ikka proovi järele, millised rattad su mõõtudega sobivad ja vali see, mis "sind kõnetab" ja mille seisukord sind rahuldab.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”