enduuro ratta valimine
Re: enduuro ratta valimine
Mu arust on nii enduurodest, hardenduurodest, maastikusõidust jms siin foorumis oksendamiseni räägitud, nii et eelkõige proovi siiski otsingut kasutada. Kuluta tund-kaks lugemisele, ega keegi ei viitsi foorumit sinu jaoks uuesti ümber kirjutama hakata.
Võimsus, pikkus ja kehakaal ei ole üldiselt need punktid, millest enduuro otsingul peale hakata, kui üks neist ei ole ekstreemselt suur või väike.
Peale tuleks hakata enda võimalustest (palju aega ja raha panustada?), soovidest (mille pärast sõita, sport või transport?) ja eesmärkidest (kuhu, kui kaugele tahad selle sõitmisega välja jõuda).
Mida näiteks tähendab see "paar korda kuus looduses käimine"? Kas tahad tsiklit korralikult mutta uputada või mööda väiksemaid radu rahulikult kruiisida?
Kui piirdud aint praeguse tsikli müügiga (1500€), siis selle raha eest saab sellise keskmise 600-650cc adventure tsikli (Pegaso, F650, DR650, TT600, LC4 620, Transalp jms). Ka nende vahelt valiku tegemisest on siin palju kirjutatud.
sander000 kirjutas:Tunnistan ausalt, et ega mul päris täpset kujutust asjast ei ole mida ma saada tahaks ja mis hinnaga jne. Miks muidu siia foorumisse tulla ? võiks ju kohe müügikuulutused lahti võtta.
Mida üldse võimsuse valikul arvestada ? Palju mu oma pikkus ja kehakaal siin rolli mängib jne ?
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.