Järjekordne algaja.
Re: Järjekordne algaja.
Suured tänud asjalike vastuste eest. Juba jälle natukene targem... ja lollim ka
. Hulk küsimusi juures.
Esiteks: Need eeltoodud ratta hooldus kulud. On need tavalised? Pigem õnnestunud ostule omased või pigem õnnetule ostule omased? Iseenesest need mind ei morjenda, sest kõige suurema 8,5k eest paistab et sai kõvasti tehtud. ja nagu aru saan, siis see terve hooaja lõikes? Arvestades, et mu neljarattaline imes mu rahakotist 6k eek tänu kahele mootori andurile (ja seda DETSEBRIS!
), siis 8,5k eest tundub seal kõvasti tehtud olevat. Kuidas ninjadel nende juppide saadavuse/kestvusega/hinnaga need lood on?
Teiseks varustus: algajal oleks vist mõistlik pommirühma mundrit kuskilt otsida
Et siis minu silmis oleks vajalik suht täis mäng: Kindad saapad tagi püksid ja mudugi kiiver (kui midagi kahesilma vahele jäi sii palun täiendage). Palju selle asjapeale peaks raha arvestama? St et mida vaadata: Kas kasutatud asju (arvestades et kui kukkuda, siis tõenäosus asju rikkuda suht suur ikkagi) või on tutikal asjal mingi oma eelis? Teiseks kust asju soodsalt saada (eeldusel, et ikka kaitsevad ka mitte ei oma lihtsalt E-tähist)? Siinse foorumi turuga olen juba tutvunud aga minu mõõtmetele ei tundu palju just liikvel nodi olevat.
Kolmandaks kulud (kütus+kindlustus): Kui palju on ratta kindlustuse maksumus? ja mis mind kõige enam huvitab on kütuse kulu... ütleme selline keskmine. Neljarattaline oma 2.8 automaadiga hakkab vaiksel oma 12-14l sajale kuluga tänase bensiini hinna juures juba natuke mõtlema panema...
Kindlasti tuleb küsimusi järgemööda veel ![]()
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.