Kiivriside
-
- Tsikkel: Yamu FJR 1300, Yamu WR 450
- Tänatud: 1 kord
Re: Kiivriside
omavahel erinevate brändide komplektid ei ühildu vist jah.
Vaatasin ka kunagi neid erinevaid ja otsustasin Cardo toodete kasuks. Toon välja ka põhjused:
Cellular Line Interphone Twin pack
- mikrofon on jäigema varre otsas, teatud kinnite kiivrite puhul võib paigaldamine osutuda veidi tülikaks.
Ei meeldi mulle see, et et on ainult üks kuular ja see on mikrofoni varre otsas, kiivrisse seda vist suht sant paigadada ja ei ole nii FLEXIBLE kui on cardo seadmed, kus on kaks kuularit juhtmete otsas ja vea ning paigalda kiivrisse kuidas tahad kuna mikri vars on eraldi. Cardol mikker tuleb kiivri väljastpoolt ja alt kiivrisse sisse ning saab seda lükata eest ära kiivrist välja. Ma ei kujuta ette, kuidas selle Cellular line omaga see mugavus on kuna see vars on kuulari küljes...
Pluss cardol on ka raadio sees olemas. Tasuks vaadata jah sellisel juhul Cardo G4 poole kuna sellel on tarkvara uuendatav ning mulle meeldib ka MP3 funktsionaalsus ning konverentskõne kus saab 3 sõitjat korraga rääkida, lappan telefoni mälukaardi mussi täis ja G4 pealt käivitan telefonis oleva playeri ning kuulan väga hea kvaliteediga muusikat sõidu ajal. Tsekka siia teemasse ka: http://www.biker.ee/phpbb/viewtopic.php ... &start=420
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.