Järjekordne algaja.
-
- Tsikkel: Kawasaki 636
- Tänatud: 1 kord
Re: Järjekordne algaja.
Olin ise ka 2009 aastal samas olukorras.
Olin mitu aasta rolleriga süganud, siis kasvas isu ja sai lubasi tegema mindud ja ka kohe ratas ostetud.
Sai siis ka avastatud foorum ja umbes sama sisuga postitus tehtud, vb oled juba leidnud: http://www.biker.ee/phpbb/viewtopic.php ... r+vs+ninja
Kuid jh, roller anna juurde tulevasele tsikli mehele/naisele. Nimelt kui tegin lube, siis sain teada mis asi on vastu pööramine ning järgmine kord saaremaale koju minnes ajasin rolleri kurjaks ja proovisin 60 pealt ja hämmastav asi, funkabgi. Kuid vaimne takistus oli natuke vasakule poole kallutamisega. Kuid see sai rolleriga mingi kuu ajaga välja ravitud. Lisaks olen iga talv ka rolleri kurjaks ajanud ning ma arvan, et tänud sellele olen vähemalt ühe korra vihamaga gixxeriga püsti jäänud. Nii, et süga süga rolleriga, mööda külge see maha ei jookse.
Kui huvitab Suzuki GSX-R 600 Srad (minul oli 98 aasta) , siis küsi PS juurde, kuna teised juba nii kui nii teavad, ei hakkaks siin lahkama seda asja.
Veidi oskan võrrelda ka vanema Ninjaga, kuna vennal oli see ( 1996 aasta ).
Edu lubade tegemisel ning ratta valikul.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.