Hälvik- Mootorratturid

reimps

Re: Hälvik- Mootorratturid

Lugemata postitus Postitas reimps »

No ma ei hakka isegi valetama, et ma ei riku liikluseeskirju, eeskätt lubatud piirkiirustega seonduvaid. Selleks ma baigiga sõidangi - kui ma tahan vaikselt tsillida, sõidan autoga. Vastutan ka oma tegude eest, kui satun vahele jääma.

Aga see ei takista mul teiste liiklusdebiilsusi kommenteerimast, mis - üllatus-üllatus - tavaliselt ei ole seotud kiirustega, vaid hoopis teel paiknemiste, müstiliste üle-kahe-rea-pööramiste, omapäraste parkimislahenduste, absoluutse liiklusegoismi (mina olen ju siin/mul on suurem kui sul) ja muudes pigem selliste liiklussujuvuse ning teistega arvestamata jätmistega.
Minu kihutamine häirib ainult neid, kes on kadedad, et nad ei julge/oska/saa. Nimelt vaatan ma vägagi hoolikalt ette, ikka paar-kolm sammu tõenäolises liiklussitatsioonis ja arvestan maksimaalselt tulemusi, millele toetudes ma siis keerangi peale. Arvestan ka tagajärgedega, katki lähen ju ikkagi mina ja ma olen sellega arvestanud. Ehk siis asi, mida ma muus elus kasutan - kõike võib teha, peaasi, et ohutus oleks maksimaalselt tagatud.

Vabandan muidugi, kui teile tundub, et mu lärmav ratas linnas liiga kiiresti liigub. Aga ei kahetse :bsmile:

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”