Yamaha XTZ 750 Super Tenere, Yamaha TDM 850
Moderaator: Moded
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 684 korda
- Tänatud: 443 korda
Re: Yamaha XTZ 750 Super Tenere, Yamaha TDM 850
VWman kirjutas:kuda see ketitald englismanni ja sakste keele kirjapildis võiks välja näha ?
Selline tore vidin: http://cgi.ebay.de/Yamaha-TDM-Bj-94-Ket ... _720wt_906
swing arm protector, chain guide
-
- Tsikkel: XTZ 750,KTM 250 EXC,Beta 430RR
- Tänanud: 8 korda
- Tänatud: 45 korda
yeekim kirjutas:VWman kirjutas:kuda see ketitald englismanni ja sakste keele kirjapildis võiks välja näha ?
Selline tore vidin: http://cgi.ebay.de/Yamaha-TDM-Bj-94-Ket ... _720wt_906
türi küll, küll ma eile nuputasin, kuidas selle asja nimi saksa keeles olla võiks...

-
- Tsikkel: Yamu FJR 1300, Yamu WR 450
- Tänatud: 1 kord
TDM 850 karterikaitse.... seda vist keegi tegi või teeb neid ?
SW Motech ega muud tootjad vist ei paku 850-le midagi säärast.
Kruusateid uhades poleks paha kivide eest kaitsta...
-
- Tsikkel: Yamaha SuTenöör (XTZ900) 5PS
minul on TDM'i karteri kaitse olemas, 25euri ja see on sinu
http://www.super-tenere.net/forum/xtz75 ... -xt900z-fi
5Okuus856üheksa
-
- Tsikkel: GasGas EC300
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 7 korda
- Kontakt:
motoratsutaja kirjutas:TDM 850 karterikaitse.... seda vist keegi tegi või teeb neid ?
SW Motech ega muud tootjad vist ei paku 850-le midagi säärast.
Kruusateid uhades poleks paha kivide eest kaitsta...
Kruusateid uhades tuleb esiporikale sentimeetrit viis alumisse äärde juurde panna, siis ei pillu kiva nii kõrgele. Eelkõige säästab see radika alumist äärt.
äkki kellelgi sadula kõrgendamiseks head ideed, liiga augus istumine on minu jaoks.
-
- Tsikkel: TDM 850
Mu ratas päris kõrge.
Ma seda tehnilist sõnastikku ei oska. Oota, kuni kasutaja TDM foorumisse tuleb (või saada talle PS).
-
ubin kirjutas:äkki kellelgi sadula kõrgendamiseks head ideed, liiga augus istumine on minu jaoks.
on küll, mine osta jyskist lebomatt, seda paksemat, kummiporolonist... ja liimi see auku. Samas ei soovita seda kummiporoloni mitmes kihis laduda, sadul läheb üsna kõvaks.
5Okuus856üheksa
Kallid TDM'i omanikud,
Oleks vaja laenata päevaks TDM 900 esituld, vajadusel saab ka laenamise ajaks teie rattale panna ette inglisepäraselt näitava esitule
Heasüdamliku TDM 900 omaniku vaeva saab kindlasti tasutud !!
Aitamissoovid edastada PM'i või numbrile 5117 355
Mõni 4TX omanik, kella 10-18 vahel, Kadaka tee 72a Tallinnas majast mööda ei liigu ?
Äkki viitsid kinni pidada korra tulla võrrelda minu omaga mootoriketi tiksu.
On teine mul kuidagi kahtlaselt suureks vist läinud.
-
- Tsikkel: TDM 850 3VD, CRF250L, Gas280
VWman kirjutas:Mõni 4TX omanik, kella 10-18 vahel, Kadaka tee 72a Tallinnas majast mööda ei liigu ?
Äkki viitsid kinni pidada korra tulla võrrelda minu omaga mootoriketi tiksu.
On teine mul kuidagi kahtlaselt suureks vist läinud.
See keti osa ei tohiks ju 3VD ga erinev olla, saaksid otsitavaid juurde!
-
- Tsikkel: Joone all on miskit
- Tänatud: 13 korda
- Kontakt:
Tekkinud on ootamatu mure. Täna avastasin, et meie pere TDMil on leegikas mootori kinnituse juurest pooleks. Keevitus on ehk ajutine lahendus, aga äkki on kellelgi siin ühed 96 ja edasi mudeli leegikad üle ja müüa? Asjaga on kahjuks inetult kiire. Kui miskit leidub, äkki PS nt. Igaks juhuks mainin, et viimasel pildil olevad püksid ei sobi.
tnks,
Kk
ST1100N
XL600R
R1100GS
STS Pelikan MK I
-
- Tsikkel: ---
eerikkarts kirjutas:ubin kirjutas:äkki kellelgi sadula kõrgendamiseks head ideed, liiga augus istumine on minu jaoks.
on küll, mine osta jyskist lebomatt, seda paksemat, kummiporolonist... ja liimi see auku. Samas ei soovita seda kummiporoloni mitmes kihis laduda, sadul läheb üsna kõvaks.
Kiire küsimus selle kohta, et mis liimiga seda hea teha oleks?
Mikk
Honda CB500 -- Yamaha XJ 600 S -- Kawasaki KL650 A -- Yamaha XTZ 660
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 684 korda
- Tänatud: 443 korda
selline asi: http://www.noortehnik.ee/grupid/action/ ... t_id/1132/
edu
-
Millise mõõduga rehvi on TDM-le esimeseks alla pandud ? Originaal nagu teada on 110/80/18 ja selles mõõdus ei ole just ülemäära palju valikut. Kas mingit muud mõõtu annab panna üldse ette, ilma et juhtimisomadused jms kannataksid selle all ? Tagumise rehvi sain omal mingi aeg vahetatud aga nüüd varsti vaja esimene ka ära vahetada. Ega väga metsas ei mütta ja suurt klotsi just alla vaja pole, suurem osa ikka asfaldisõitu kuid hää meelega ikka vahel kruusale ka. Tänavarehviga pole väga vahet, millisega kruusa lasta, kurvides peab ikka hoo suht maha pidurdama. Milliseid eisrehvikogemusi kellelgi on ?
-
- Tsikkel: TDM900, CRF250L
- Tänanud: 23 korda
- Tänatud: 8 korda
Mul on 900 ja sellel on mõlemad veljed laiemad ehk teisisõnu on sobivaid rehve veel raskem leida.
Sellest hoolimata on praegu ees ja taga all Pirelli MT60: ees 110/80-18 TT ja taga 140/80-17 TL.
--
Vallo
Küsimus on:
Kus on võimalik leida TDM850 nende väikeste gondlite kinnitus jullasi? Nood kummist asjandused millel metallkeere sees ja käivad raami aukudesse kuhu siis kondlid [Motobot: õige on "gondlid"] poldiga kinnitatakse. Tartus käidud Baltic Poldis ja luuratud ehituspoodides.
-
- Tsikkel: TDM900, CRF250L
- Tänanud: 23 korda
- Tänatud: 8 korda
germpz kirjutas:Küsimus on:
Kus on võimalik leida TDM850 nende väikeste gondlite kinnitus jullasi? Nood kummist asjandused millel metallkeere sees ja käivad raami aukudesse kuhu siis kondlid [Motobot: õige on "gondlid"] poldiga kinnitatakse. Tartus käidud Baltic Poldis ja luuratud ehituspoodides.
Nende nimi inglise keeles on "wellnut", Baltic Bolt poes on nad nimega "kummimutter". Mina ostsin neid viimati BB Viljandi poest, paraku oli sobiva pikkusega (vist 15mm) järgi ainult 2.
--
Vallo
-
- Tsikkel: TDM 850 3VD, CRF250L, Gas280
germpz kirjutas:Küsimus on:
Mina sain Motodepoost tuuleklaasi kinnitus komplektina(koos alumiinum mutritega), aga pidi ka Baltic Poldis olema(ei ole ise käinud seal veel!
Würth is on ainult neid mis raami sisse käivad(need suuremad) olemas!
Nagu eelnev kirjutas, on need kummimutri nime all!
Rehvidena ees olen kasutanud 90/90 K60 juhitavus küll muutus vähe teistsuguseks, aga kannatas igalpool ja igasugu kiirustel sõita!
Minu oma on saadval, kui kellegil peaks olema tahtmine omale TDM soetada
-
Kust saaks TDM-le käekaitsmeid lenksule. Bueno oleks, kui need oleks suts suuremad ja kaitseksid käsa rohkem tuule eest sest jahedamate ilmadega ei suuda lenksusoojendus oma tööd ära teha korralikult. Väga ei tahaks lenksu lammutada ka, et sinna neid paigaldada või kust neid saaks üldse osta / tellida mis sobiksid kenasti... ?
Äkki ACERBIS: http://www.louis.de/_30b76cc4e7e357f6f1 ... =9&cmd.y=9
pluss SPOILER: http://www.louis.de/_30b76cc4e7e357f6f1 ... r=10019645
Tere,
Absoluutset tõde siin ilmas pole ja seega ei oska Sulle öelda mis on "õige", aga päris head ja tugevad on need:
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=77&fg=22
Kaitskem käsi!

jUHO @ 1200gs, 300exc
MC IronButt Estonia
Reis imedemaale
Harju Ära 2012
MÜÜA rikkaliku lisavarustusega BMW enduro
-
- Tsikkel: TDM 850 3vd
- Tänatud: 5 korda
Tere.
Omale tellisin käekaitsmed Motohoovist. SW - Motech`i omad.Loodud xt - 1200 Super Tenerele.Maksid vist 99 euri.Paigaldusel tegin ümber esipiduri tule lülituse ja lõikasin lenksu punnidele uued keermed .Muidu sobivad hästi ja on üsna tugevad.Vaata tootja kodulehte-uued tooted.
Linki ei ole praegu aega otsida.Minu arvates on need saadaolevatest ja sobivuselt parimad. Aare.
Viimasel ajal on TDM850 tõrkuma hakanud. Mõnel korral on külmalt käivitamine olnud vaevaline. Jeeli-jeeli käivitub ja siis jääb madalatel pööretel tööle. Toores maha võtta siis on üldse ära koolenud. Mõni minut niisama seismist ja jälle toimib ilusti. Vahel jällegi kävitub hästi aga kui peale toore maha võtmist gaasi anda siis läheb vavaliselt pöördesse ja plöterdab. Natuke aega käies tühikäigul hakkab kõik normaalselt toimima. Korra on ka visanud madalatel pööretel sõidul vimkat. Suri ära ja jälle olid eelkirjeldatud käivitusanomaaliad. Karpad on sünkitud, küünlad vahetatud. Et milles probleem võib olla? Probleem küttega?
-
ega sa õhufiltrit ei vaadanud, et mis seisus see on ?
germpz kirjutas:Viimasel ajal on TDM850 tõrkuma hakanud. Mõnel korral on külmalt käivitamine olnud vaevaline. Jeeli-jeeli käivitub ja siis jääb madalatel pööretel tööle. Toores maha võtta siis on üldse ära koolenud. Mõni minut niisama seismist ja jälle toimib ilusti. Vahel jällegi kävitub hästi aga kui peale toore maha võtmist gaasi anda siis läheb vavaliselt pöördesse ja plöterdab. Natuke aega käies tühikäigul hakkab kõik normaalselt toimima. Korra on ka visanud madalatel pööretel sõidul vimkat. Suri ära ja jälle olid eelkirjeldatud käivitusanomaaliad. Karpad on sünkitud, küünlad vahetatud. Et milles probleem võib olla? Probleem küttega?
Kas küttekulu ka üles läinud? Kui jah, siis võid üsna kindel olla, et emulsioonitorude avad ovaalseks kulunud. Pane carpe-tdm's otsingusse "emulsion tubes".
Endal olid veel käivitusprobleemid, kui originaal õhufilter liiga hästi peent tolmu kinni ei pidanud ja tulemuseks olid tolmuga korralikult "sooveldatud" sisselaskeklapi pesad ja klapi vahed puudusid. Sama juhtunud ka teistel.
Kontrollida võiksid veel kas õhufiltri ja karpade vahel olevad kummilutid istuvad ilusti karpade peal. Aja jooksul läevad need kõvaks ja kipuvad karpadelt maha libisema. (uusi ei soovita osta, üsna kirved. Asendasin õiges mõõdus voolikuga. Voolikut jäi nati ülegi - kel soovi, siis PS)
Kevadel sai vaadatud ja tundus ilus olevat.
motoratsutaja kirjutas:ega sa õhufiltrit ei vaadanud, et mis seisus see on ?
Jonc kirjutas:germpz kirjutas:Viimasel ajal on TDM850 tõrkuma hakanud. Mõnel korral on külmalt käivitamine olnud vaevaline. Jeeli-jeeli käivitub ja siis jääb madalatel pööretel tööle. Toores maha võtta siis on üldse ära koolenud. Mõni minut niisama seismist ja jälle toimib ilusti. Vahel jällegi kävitub hästi aga kui peale toore maha võtmist gaasi anda siis läheb vavaliselt pöördesse ja plöterdab. Natuke aega käies tühikäigul hakkab kõik normaalselt toimima. Korra on ka visanud madalatel pööretel sõidul vimkat. Suri ära ja jälle olid eelkirjeldatud käivitusanomaaliad. Karpad on sünkitud, küünlad vahetatud. Et milles probleem võib olla? Probleem küttega?
Kas küttekulu ka üles läinud? Kui jah, siis võid üsna kindel olla, et emulsioonitorude avad ovaalseks kulunud. Pane carpe-tdm's otsingusse "emulsion tubes".
Endal olid veel käivitusprobleemid, kui originaal õhufilter liiga hästi peent tolmu kinni ei pidanud ja tulemuseks olid tolmuga korralikult "sooveldatud" sisselaskeklapi pesad ja klapi vahed puudusid. Sama juhtunud ka teistel.
Kontrollida võiksid veel kas õhufiltri ja karpade vahel olevad kummilutid istuvad ilusti karpade peal. Aja jooksul läevad need kõvaks ja kipuvad karpadelt maha libisema. (uusi ei soovita osta, üsna kirved. Asendasin õiges mõõdus voolikuga. Voolikut jäi nati ülegi - kel soovi, siis PS)
Küttekulu on kõrge küll. Umbes 6,5-7 sajale.
Kummilutid sai mõni kuu tagasi vahetatud uute vastu ja on korralikult peal (mu meelest). Hind ei olnud küll soodne aga ka mitte röögatult kallis. Motohoovist tellisin.
Üldiselt katsun filtrit uurida lähiajal.
Seda ka et peale karpa sünki ja luttide vahetust läks küttekulu normaalseks aga seda rõõmu kaua ei jätkunud ja siis ka probleemid töötamisel tekkisid.
-
Ei viitsi süveneda pikka juttu sisse, aga mul olid käivituse probleemid seoses klapivahede puudumisega mõnel klapil. Kas klapivahed on paigas?
Siis teine kala mis mul tekis kus kompresioon aeg ajal kadus oli see et klapi distants seib mis reguleerimisel suht täpselt pessa istub oli maru teravate äärtega ja aeg ajal juhtus nii et see kiilus viltuses asendis ja klapp ei sulgenud õigel ajal korralikult. Seda viimast kotermanni ajasin pool aastat taga ei saanud pihta mis toimub...
Kui kõik muu läbiproovitud chekka klapivahed üle
5Okuus856üheksa
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.