Avalik pöördumine.
-
- Tsikkel: Joone all on miskit
- Tänatud: 13 korda
- Kontakt:
Tegelt jah õige ta on..ei saa jagada mida pole ja kõik tahavad. Ja mina nt pole ka kunagi arvanud, et teemeistrid ja hooldajad on idioodid jne. Nad teevad seda mida tellitakse ja selle raha eest mis antakse. Ja raha jah..
Nüüd Soomes oli hea vaadata 30+km kiirtee ehituse lõiku, kus 10 kraadi külmaga käis massivne tee ehitus. Selle lõigu peal oli väljas u 20+ suurt ekskavaatorit, kümneid karjääri kallureid ja lugematut kergemat tehnikat. Tegutses kohapealne killustiku vabrik jne jne. Siis nagu saad aru mis rahad ja suurusjärgu erinevused.
Kes on süüdi...paljuski nõiaring..aga ka meil saaks raha jagamises kindlasti palju paremini teha ja ümber suunata, see on minu arvamus.
Kk
Nüüd Soomes oli hea vaadata 30+km kiirtee ehituse lõiku, kus 10 kraadi külmaga käis massivne tee ehitus. Selle lõigu peal oli väljas u 20+ suurt ekskavaatorit, kümneid karjääri kallureid ja lugematut kergemat tehnikat. Tegutses kohapealne killustiku vabrik jne jne. Siis nagu saad aru mis rahad ja suurusjärgu erinevused.
Kes on süüdi...paljuski nõiaring..aga ka meil saaks raha jagamises kindlasti palju paremini teha ja ümber suunata, see on minu arvamus.
Kk
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.