Raskele endurole rehviotsing

Kasutaja avatar

vigurvant
Tsikkel: ...Kawasaki ZX900, BMW R1200GS

Re: Raskele endurole rehviotsing

Lugemata postitus Postitas vigurvant »

Raskematele Enduurodele soovitan soojalt hoida garaazis mitut jooksu ja kasutada neid vastavalt vajadusele. Ise sõidan suviti põhiliselt asfalti, viimati olid selleks all dunlop trailmax d607g. Kevadeks ja sügiseks kui kruusateedel veel/enam palju lahtist sodi peal ei ole, on karoo2 väga hea pidamisega isegi kahekesi peal ja keskmises lastis GS-ile. Asfaldil see muidugi undab aga samas peab väga hästi, ei ole tulnud ei masinat remontida ega vähem kallutama õppida. Kulumine mu meelest karoo kahel ka täiesti normaalne, pidurdusmaad isegi kuival asfaldil loomulikult asfaldikummiga võrrelda ei saa.
Uueks asfaldijooksuks on juba välja vaadatud trailmax tr91.
Pikemale otsale kehvematesse teeoludesse ei läheks ma ühegi eelpoolmainitud rehviga, selleks on teised rehvid nagu selles teemas eespool ära toodud. Kindlasti ei läheks ma pikemale otsale tegema rehvi pidamis- või kulumistesti a la et äkki jõuangi sama rehviga koju tagasi elusalt ja tervelt.
Soovitan rehvivalikul pigem lähtuda iseenda vajadustest ja teevalikust, kui hinnast ja väga suhtelisest kulumiskiirusest - valikut ja infot sellekohta on palju. Ei ole mõtet võrrelda üksi kergema masinaga "sportliku" sõidustiili harrastajaid raskes lastis pika otsa sõitjatega ja rehvi kulumiskindluselt või ostuhinnast kokkuhoitud euroga ei remondi ei juhti ega kaassõitjat ega ratast.

Jõgevatreffil aastast 1992...Delta...minsk125...Dnepr...Pan European...Kawasaki ZX900...BMW R1200GS...

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Rehvid, rehvid, rehvid”