Rumalad küsimused
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: F6C 1500
- Tänanud: 34 korda
- Tänatud: 39 korda
Re: Rumalad küsimused
TÜV punkt ütles minule telefonis enne sinna minekut nii: Neid ei huvita kuidas see ratas sinna saab. (Loe, ei ole oluline kas sul on juhtimisõigus või masinal kehtiv kindlustus)
Koha peal kontrolliti tehnilist seisu ja VIN, värvi jms vastavust registreerimistunnistusel kirjutatule. Isikut tõendavat dokumenti ei küsitud kordagi, minu nimi ei huvitanud kedagi.

Käisin isa autoga aasta tagasi ülevaatust tegemas. Küsiti isikuttõendavat dokumenti ning võrreldi autodokumentidega. Ütles, et õnneks on perekonnanimi sama, lasen ülevaatusele. Ei süvenenud muidugi, miks küsiti ja miks vajalik.
reimps kirjutas:Ehk siis robustselt DOT4 = DOT5 ja DOT5.1 = NO-NO?
Üks leheküljeke huvitavat lugemist pidurivedelikest. DOT5.1 küll mainitud ei ole aga kõik muu on:
http://www.eava.ee/opiobjektid/mto/auto ... likud.html
-
- Tsikkel: Zx9r, kx250f, DS650X
Võtame nt argooni või co2 või nende seguballooni. Kui nende rõhk täisballoonil on 150-160bar ja olen kasutanud ballooni rõhuni 75-80bar kas siis reaalselt on balloonis mahu järgi gaasi vähenenud poole võrra. Või kuidas seda arvutatakse? Peaks vist rakenduma see arvutuskäik, et kui 40%le viinale panna juurde pool vett, siis ei ole enam 20%ne viin vaid palju lahjem?
Võrr->Jawa 638->Dnepr 650->Suzuki GSX600F->Kawasaki ZX6R->Kawasaki ZX9R ja KX250f
andrias kirjutas:Võtame nt argooni või co2 või nende seguballooni. Kui nende rõhk täisballoonil on 150-160bar ja olen kasutanud ballooni rõhuni 75-80bar kas siis reaalselt on balloonis mahu järgi gaasi vähenenud poole võrra. Või kuidas seda arvutatakse? Peaks vist rakenduma see arvutuskäik, et kui 40%le viinale panna juurde pool vett, siis ei ole enam 20%ne viin vaid palju lahjem?
hapnikuga on küll nii, et esimesed 100 bari on norm lõigata, sellest alla hakkab järsult langema
Tsikkel.
Sõidab.
Esimese käigu puhul lahkub kohalt tõrgeteta.
Kui aga maanteel gaasi peale keerasin, siis esialgu tõmbas pöörded kõrgeks, aga edasi ei vea.
5 sekundit hiljem hakkas ka vedama...
Mis nüüd siis põhjuseks võib küll olla?
mufista kirjutas:Tsikkel.
Sõidab.
Kui aga maanteel gaasi peale keerasin, siis esialgu tõmbas pöörded kõrgeks, aga edasi ei vea.
Pikad juhtmed!
-
- Tsikkel: TDM900
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 19 korda
Sõidab.
Sidur hakkas libisema?
-Piilu- kirjutas:Pikad juhtmed!
Endal on sul pikad juhtmed! Tross!
Bastard kirjutas:Sidur hakkas libisema?
Jahhh.... tundub vist küll...
Bastard kirjutas:mufista kirjutas:Tsikkel.
Sõidab.
Mis nüüd siis põhjuseks võib küll olla?Sidur hakkas libisema?
Siis libiseks ju esimesega ka?
mufista kirjutas:-Piilu- kirjutas:Pikad juhtmed!
Endal on sul pikad juhtmed! Tross![/quote]
Ega ma paha pärast Aga Tross olen küll jah, ei vaidle vastu!
-
- Tsikkel: TL1K, TT600R, T7
- Tänanud: 21 korda
- Tänatud: 47 korda
-Piilu- kirjutas:Bastard kirjutas:mufista kirjutas:Tsikkel.
Sõidab.
Mis nüüd siis põhjuseks võib küll olla?Sidur hakkas libisema?
Siis libiseks ju esimesega ka?
Niisama kohalt võttes mitte. Kui pöörded ja vääne suuremad, siis tõmbab libisema rohkem. Kogenud nii auto, kui tsikliga.
-
- Tsikkel: GL 1800
- Tänanud: 62 korda
- Tänatud: 37 korda
Kusjuures "tross" võib olla õige märgusõna!
Kui siduri tross jäänud tihkeks, st. ei liigu korralikult, siis libistabki sidurit, kuna ei liigu algasendisse korralikult tagasi.
Kas siduri hooba on raske tõmmata?
Ma omal jõuan näiteks ühe näpuga sidurit lahutada.
Kui hoob liigub raskelt, peab tross iläbi pesema ja korralikult õlitama! Eelduseks muidugi,et trossi kiud ikka kõik terved veel.
Miks AVG 2011 ei kuula minu sõna ning ikkagi uuendab ennast iga 7 tunni tagant (lülitasin uuendamse enda arust välja)? Ning mida ta seal uuendab koguaeg ?
-
- Tsikkel: GSX-S 1000
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 26 korda
Sõidab.
kuna viimati õli vahetasid ja mis õli on? lambi kräpp õli ajab ka teine kord libisema,eelmine aasta võttis sama moodi 4ndaga libisema,panin mingi motuli oli ok,see aasta panin liqui moly racing vms ja ei ole nii hea
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 140 korda
- Tänatud: 367 korda
- Kontakt:
Mhhh kirjutas:Miks AVG 2011 ei kuula minu sõna ning ikkagi uuendab ennast iga 7 tunni tagant (lülitasin uuendamse enda arust välja)? Ning mida ta seal uuendab koguaeg
?
tavaliselt tõrjeprogrammid kontrollivad kahte asja, programmi ennast ja siis nn viirusenimekirja.
võimalik, et lülitasid ainult ühe välja. üldiselt on seda lihtne kontrollida aga nn "telefoni teel" raske seletada
Piipz kirjutas:Mhhh kirjutas:Miks AVG 2011 ei kuula minu sõna ning ikkagi uuendab ennast iga 7 tunni tagant (lülitasin uuendamse enda arust välja)? Ning mida ta seal uuendab koguaeg
?
tavaliselt tõrjeprogrammid kontrollivad kahte asja, programmi ennast ja siis nn viirusenimekirja.
võimalik, et lülitasid ainult ühe välja. üldiselt on seda lihtne kontrollida aga nn "telefoni teel" raske seletada
Selge pilt.
Teine küsimus kah: mis kohast oleks võimalik osta "mafioosolikku" kaabut (http://en.wikipedia.org/wiki/Fedora)?
koi kirjutas:Kusjuures "tross" võib olla õige märgusõna!
Kusjuures siin võib iva olla... Imestasin jah, et miks see siduri heebel nii raskelt käib?
Jessver... kuidas ma seda trossi nüüd õlitan... aga eks.. ma vist saan ikka hakkama. Tänud kaasa mõtlemast.
Kuda oleks võimalik 8000x8000 px pilt välja printida 25 A4 peale? Teeb ülemise rea ja siis 20 valget lehte. Aru ma ei mõika. Panen "Print as poster" ja "5x5 A4" ning no ei saa hakkama.
http://posterazor.sourceforge.net/
selline programm, töötab väga ilusti, saab jätta nii suured ääred kui ise tahad et pärast kokku lõigata
mulletmafioso kirjutas:http://posterazor.sourceforge.net/
selline programm, töötab väga ilusti, saab jätta nii suured ääred kui ise tahad et pärast kokku lõigata
Tänud, ideaalne!
Keegi Patarei vanglasse ekskursioonile ei tahaks minna? Tükk aega juba tahtnud minna, aga 10 inimest oleks vaja.
-
-Piilu- kirjutas:Keegi Patarei vanglasse ekskursioonile ei tahaks minna? Tükk aega juba tahtnud minna, aga 10 inimest oleks vaja.
panka tahad röövima minna ?
üksi saab ka ikka minna, piisavalt pättust vaja teha lihtsalt
-
- Tsikkel: F6C 1500
- Tänanud: 34 korda
- Tänatud: 39 korda
Patarei vangla on Koplis, sinna ei panda pättuste eest kedagi juba mõnda aega
Aga suviti peaksid nad väiksemat rahvast ka vastu võtma, lihtsalt ilma giidita. Samas nad on nõus ka vähemate inimestega ringi tegema, kui 10 inimese raha ära maksta
edit: Keegi on viimasel ajal kuskil Tallinna poes parapähkleid / Brasiilia pähkleid silmanud? Pähklisegud ei huvita...

daub kirjutas:Patarei vangla on Koplis
Olgem täpsed, Patarei vangla ei ole Koplis, vaid Kalamajas.
Aris kirjutas:Kus saab täna pühapäeval Tallinnas rehvi vahetada?
Ma olen Retke tee otsas vahetanud (seal, kus lähistel see õudne roheline tümaka-cabrio pesitseb, uus Eesti CSI-maja on ka sealsamas üle tee). Ja kuna ma tagarehvi tasakaalu panna ei lase, saavad hakkama küll.
Variant on ka muidugi Biker24 või Streetmoto tegelastele helistada ja hullult pugeda
reimps kirjutas:Aris kirjutas:Kus saab täna pühapäeval Tallinnas rehvi vahetada?
Ma olen Retke tee otsas vahetanud (seal, kus lähistel see õudne roheline tümaka-cabrio pesitseb, uus Eesti CSI-maja on ka sealsamas üle tee). Ja kuna ma tagarehvi tasakaalu panna ei lase, saavad hakkama küll.
Variant on ka muidugi Biker24 või Streetmoto tegelastele helistada ja hullult pugeda
Hahaha, see elab mul vastasmajas, iga kevad saab selle peale üles ärgata, kui mees minema hakkab
Mis sa nagu spetsiaalselt passid, kui ma midagi postitan, et siis ka sõna võtta?