Ratas ujub teel

Kui mutrivõti peos püsib (või siis üldse ei püsi), kui vajad abi või nõu mootorratta remondil või soovid tehnika üle arutleda. Kui pluss ja miinus on lootusetult segi ja amprid ajavad volte taga.

Moderaator: Moded

Foorumi reeglid
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
  1. Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
  2. Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta

NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.

Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!
Kasutaja avatar

Kri$o$
Tsikkel: rod ja pooleli xs
Tänatud: 1 kord

Re: Ratas ujub teel

Lugemata postitus Postitas Kri$o$ »

eks Streetmoto pea Piipzu taluma, ta kord aastas ostab ka miskit suurt 3.- euro eest (togi)

Sex is like a card game, if you don't have a good partner, then you better have a good hand ...
I don't give a shit, I don't take any shit, I'm not in the shit busines!
Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
Tänanud: 140 korda
Tänatud: 366 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Piipz »

eino tänks ä :mrgreen:

hotsepp
Tsikkel: Suzu DL1000

Lugemata postitus Postitas hotsepp »

Piipz kirjutas:

krt ma ju ütlesin sulle :P, tead küll mida... (mina olen see kiilakas onu, kes Streetmotos seletas täna) :bsmile:

Jeeeeeeeeeesh, ma tean sind küll, ma sul ju linnas ka sabas, kui vast ära tundsid. Keerasid veel Nõmmel kohe mäest ülestulles paremale ära, no see selleks.

Mul vahepeal kiire ja KÕU ka jamas, seega olin nö OUT.
Piipz, sul oli õigus ja egas selles ei kahelnudki.

Lugu siis järgmine: Keegi oli selle rattaga mässanud väga koledasti, ma teadsin, et see on väikse kõksu läbi teinud. Kui laagrite juurde pääsesin siis nägin, et alumise laagri separaator oli vigastatud. Keegi oli väga lohakalt laagri kunagi paigaldanud. Separaatoor oli nii väljavenitatud, et aegajalt käis vastu liuda, sealt ka see vahelduva eduga lenksu käitumine. Sest koguaeg seda viga ei olevat olnud.

Tänaseks on laagrid vahetatud ja asi korras.

Tänud kõigile kes viitsisid kaasamõelda ning iga idee on alati teretulnud.
Tänud eriliselt loomulikult Piipzule ja tema tagasihoidlikule soovitusele 8) ning Neemele, kellele olen igati mõistliku käitumise eest veel tänuvõlglane :bsmile: .
PS! Triumphi saaga sai lõpu, panen ka lühidalt sinna mis siis oli ja mis keegi teine saab sarnastel vigadel teha.

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”