Autokoolid
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1096 korda
- Tänatud: 1117 korda
- Kontakt:
Re: Autokoolid
Jannes kirjutas:Mis mind selle õpetaja juures häiris oli pigem see, et sel ajal kui õpilane (baadanddeville) platsil töristas, tegeles õpetaja terve tunni kõrvaliste asjade/isikutega.
Déjà vu.
Sõiduõpetaja Toomasega ühes teises autokoolis oli täpselt sama lugu - passis kogu aja kaugel platsi serval ja rääkis pidevalt
mobiiltelefoniga või siis vestles teiste sõiduõpetajatega. Üldjuhul tal minu jaoks aega polnud isegi niiplaju, et öelda,
mida ja kuidas ma tegema pean, rääkimata sellest, et tagasisidet anda. Ühel korral väljandas isegi kannatamatust, kui palusin teist korda seletada, milline on täpselt harjutuse sisu. Seletus kõlas ise muidugi "ägedalt":
- Õpetaja: Kas sa nägid, mida see punase mootorattaga õpilane platsil tegi?
- Mina: Mmm, jah...
- Õpetaja: Väga hea, ma tahan, et sa teeksid samamoodi.
- Mina: ????
- Mina: Et siis ma peaks tegema mida?
- Õpetaja: (ärritusega hääles) Ma ju ütlesin, et samamoodin nagu see teine õpilane.
Autokool küll üritas asja siluda väheste lisatundidega aga kahetsusväärselt jäi pisut kibe maitse ikka asjale külge. Tegelikult jäi mulle mulje, et autokool saab ise ka suurepäraselt aru, et Toomase soov kedagi õpetada on allpool igasugust arvestust aga korralikest õpetajatest on lihtsalt nappus...
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.