Rumalad küsimused
Re: Rumalad küsimused
vintisvint kirjutas:munaz kirjutas:Miks on peaaegu kõikidel tsiklitel väljalase eespool mootorit?
leegitorud on eesosas parema jahutuse huvidesVastus küsimuses...
Rinka meestele üks küss: et mis krdi värk selle kallutamisega siis on
vahest on näha et põlvega nagu toetaks lausa kurvis tsiklit, kuidas se tegelikult toimub/toimib...
Rinkaga ma ei tegele, samas kasutan igapäevaliikluses mõnda rinkalt laenatud nõksu. Tegelikult viiakse raskuskese allapoole ja kui niimoodi tsikli küljel rippuda, ei pea nii palju kallutama. Püstises sõidusendis peaks mootorratast iseenesest rohkem kallutama(muidu käiks kurvis väliskurvi poole ümber) ja nake rehvide ja pinnase vahel on kallutades väiksem(supersport rehvid on ka veidi teise kujuga ja üks- ühele ei saa ütelda). Korra olen üle rehvi serva kallutanud ja enam ei taha, ilge pauk ja veits lohisemist. Püstisõidu isu läks ära. Kõik oma lollus. Selleks, et üle rehvi serva ei kallutaks, riputaksegi tsikli kõrval ja nii saab kiiremini kurvi võtta. Kallutatakse mootorratast vähem kui püsti sõites. Cruiseriga pole erilist mõtet proovida aga kui sul on mingi klassikaline ratas või bike, võid mõnes kurvis, kasvõi veidi sisekurvi poole sadulal ümber istuda. Selline väike sisekurvipoole istumine lihtsustab sõitu. Miks mitte siis sellist väikest nõksu kasutada? Põlve ei pea veel maha panema ja rinkal on hoog kurvides ikka suurem kui minu munad kannatavad. Väiksema hooga saad niimoodi ratta peaaegu vertikaalis läbi kurvi viia. Ah, ja, nii hakkavad ka kiiremad kurvid meeldima. Veidi kiirema hooga. vea teed, tekib wheel flop Rooliamordil on ikka mingi point ka tänaval.