CBR600F Hurricane 1988a- JAWAmees
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 200
- Tsikkel: R1200GS
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 8 korda
CBR600F Hurricane 1988a- JAWAmees
Mõtlesin, et võiks oma dinosauruse ka siia üles riputada. Ratast olen omanud alles ca 3 nädalat. Käisin teda vaatamas juba aprillis, enne kui oma esimese japsi- GS500 ostsin. Siis jäi ratas ostmata seepärast, et gondlid olid maas ja värvimine pooleli, omanikul polnud aega müügiga tegeleda ja mul polnud aega oodata. Ostupäeval tegi kasutaja mix17 ära karpade sünkrooni, mille eest ma premeerisin teda paari "aitäh"-ga
Seni olen rattaga igapäevaseid asju ajanud- käinud koolis, tööl, Tallinna-Haapsalu vahet, kilomeetrid on kogunendud ca 1200. Kütet tarbib elukas umbes 6-7l 100kilomeetri kohta.
Mina olen ostuga seni rahul
Pildid kahjuks telefoniga tehtud ja suht kehvad.
Re: CBR600F Hurricane 1988a- JAWAmees
No ja kus uuemad pildid on eilsest kõksust.Vaatasin et tagumine suuna tuli on kudagi vildakas sul
-
- Tsikkel: GSX-S 1000
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 26 korda
harley meestel läheb su numbri peale raudselt kõvaks
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 140 korda
- Tänatud: 367 korda
- Kontakt:
kui sind see number väga ei koti, siis pane see müüki
suht normi raha võid küsida selle eest
-
mix17 kirjutas:No ja kus uuemad pildid on eilsest kõksust.Vaatasin et tagumine suuna tuli on kudagi vildakas sul
Need pildid ostupäeval tehtu, ei jõudnud veel kinni teipida Kohe-kohe varsti-varsti tulevad pisemad suunad.
Piipz kirjutas:kui sind see number väga ei koti, siis pane see müüki
![]()
suht normi raha võid küsida selle eest
Kuskile müüki ei viitsi lükata, a kui keegi tahab siis ps
Kahjuks vigastustest ainult 2 pilti, homme püüan rohkem saada
-
- Tsikkel: Veereb..
- Tänanud: 1 kord
Selle jalaraua kronsa keevitab ju ära kenasti.
Btw kui sa just ei painuta koguaeg, siis 6-7L sajale on suts palju sellele rattale imo. Kunagi sõbrannal oli ka sama aasta sama ratas, millega sõitsin ja maanteel ca 120-130km/h võttis vast 5L max sajale ja linnas tuli ka alla 6 ikka. Läbisõitu oli niipalju, et odokas läks uuele ringile
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 140 korda
- Tänatud: 367 korda
- Kontakt:
loomulikult keevitab selle ära....
...aga mina siiski keelduksin seda kasutamast. osta uus või siis mõtle sõidu ajal, et mis tunne on ennast raskusega jalarauale upitades järsku keset teed leida.
-
Suure hädaga saab ikka keevitatud ja vb et ei juhtu midagi ka tulevikus selle keevituskohaga, aga siiski tahan taastada esialgset seisukorda või vähemalt saada külge uuema mudeli kronsad mõlemale poole.
No ja see küttekulu jutt- mina ise kaalun 100+ ning isegi tehaseandmed lubavad kuluks 5,6/6,2 ei usu eluilmas alla 5l/100km ja seda veel 130km/h
-
- Tsikkel: Veereb..
- Tänanud: 1 kord
No krt seda siis teab, igastahes tundus, et sigavähe võttis ka mitte-legaalsetel kiirustel . Samas kui edasi astub hästi, siis pole tõesti ka 6-7L kahju anda
Ja minu mainitud rattal murdus täpselt seesama kronsa ära kohapeal ümber kukkudes, mingi tüüpviga vist
Edu remontimisel!
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 693 korda
- Tänatud: 455 korda
AndrusB kirjutas:selle siduri lingi saab ka ehk sirgeks. CBR900 lenksusid on 2 setti kastides, vaja on ainult amorditoru läbimõõtu.
Ku see ei sobi siis paki lenks lahti ja asenda 22x2 toruga (originaal on koroommolübdeen, seda sa poest ei leia)
Süsinikterast pean vaatama kas on veel jäänud mõni jupp.
Piipz - siinkohal vaidlen. Kõik oleneb keevitajast. Ja ega need kiiged mis enamikel tsiklitel tehasest küljes pole ka mingi raketi tehnoloogiaga tehtud. Minu üllatus oli suur kui avastasin läbikeevitamata kohti.
Aga raha paneb kõik paika. Kui võimalus on tuleb osta uus.
Anna jah amordi läbimõõt, mul 1 paar Honda lenkse kodus vanaraua hunnikus.
edu
-
Kas keegi keevitaks mul selle pagana jalaraua kokku? Paistab, et uut lähiajal ei leia, aga sõita on vaja. Pakkumised teemasse või ps.
Sai veel paar pilti tehtud vigastustest.
-
Tegin motodepoosse hinnapäringu juppide kohta
Vasak jalaraua kronsa- 50700-MN4-000 120eur
Vasak clip-on- 53150-MT6-000 110eur
Siduriheebel- 53178-KV3-000 17eur
Vasak alumine gondel- 643A5-MN4-770ZB 651eur
Vasak peegel- 88120-MN4-003ZD 99eur
Kindlustus oleks vist ratta maha kandnud või mis
-
- Tsikkel: Päris mitu...
- Tänatud: 109 korda
Kuda see gondel nii kallis on
Mis seal imestada. Originaaljupp. Pole mingi aftermarket.
Kindlustusega oleks ju lihtne olnud kokku leppida. Sellest Depoo hinnast näiteks pool ja ratas ka sulle. Hundid söönud, lambad terved.
-
Kas keegi keevitab mul selle kuradima kronsa kokku? Tahaks sõita juba, seda ju ei tea, millal korraliku asja asemele saab.
-
Mõtlesin, et peeglid on odavam üle värvida, kui hakata seda ühte peeglit tutikana ostma. Idee poolest peaks värvitud peeglid ka kenamad olema, kui orginaalis. Minu mõte on värvida tavalise musta värviga. Aga äkki viitsib mõni osavnäpp vorpida photoshopis peeglid kollaseks?
Tegin värvaltransi ka hinnapakkumise päringu, vaatab mis nad kokku arvutavad.
-
- Tsikkel: TL1K, TT600R, T7
- Tänanud: 21 korda
- Tänatud: 47 korda
Peeglite värvimine on küll hetkel vist kõige väiksem probleem. Alusta pigem lenksu pulgast ja sellest jalarauast. Küll jõuab tuunida ka.
-
Oli lootust, et AndrusB keevitab jalaraua ära, aga kuna hind oli palju kõrgem minu ootsustest ajutise lahenduse kohta, jäi asi tegemata
Kui varem ei saa, siis neljapäeval Haapsalusse ja seal aetakse asi jonksu mõistliku hinna eest.
Kurat, sõita tahaks
Ära ole juut, las AndrusB teeb selle sul ära - tal kuldsed käed ses suhtes. Pealegi - süüdlane plekib.
Muidugi, ega Andrus tegelikult enam väga viitsi vist seda konkreetset keevitust teha
-
reimps kirjutas:Ära ole juut, las AndrusB teeb selle sul ära - tal kuldsed käed ses suhtes. Pealegi - süüdlane plekib.
Muidugi, ega Andrus tegelikult enam väga viitsi vist seda konkreetset keevitust teha
Point polnud selles, et Andrus mingi ulme koinija vms. Keevitus on igal juhul minu silmis ajutine lahendus ja tõesti ei taha välja käia pea terve uue detaili hinda ajutise lahenduse eest. Isegi, kui asi jääb pidama(tõenäoliselt kestab sama kaua, kui uus jupp) ei saa see minu silmis nii hea, kui on originaal või muu ratta korras detail.
Ja noh, olen natuke juut ka, pigem ei sõida veel paar päeva, kui maksan 10euri asemel 50-100 tugrikut.
mis sa saad siis 10 euriga uue kronsa või keegi keevitab selle eest?
-
madone kirjutas:mis sa saad siis 10 euriga uue kronsa või keegi keevitab selle eest?
keevituse hind on see.
Ei ole vaja edasi arutada sel keevituse teemal. Saan täielikult aru, et AndrusB-l on piisavalt kliente ja tal pole mingit lõbu poolmuidu tööd teha.
JAWAmees kirjutas:madone kirjutas:mis sa saad siis 10 euriga uue kronsa või keegi keevitab selle eest?
keevituse hind on see.
Ei ole vaja edasi arutada sel keevituse teemal. Saan täielikult aru, et AndrusB-l on piisavalt kliente ja tal pole mingit lõbu poolmuidu tööd teha.
Ma nüüd ei saa kohe tasa olla. 10 eur painutamise ja korraliku alu keevitamise eest, pole mingi summa. Pealegi, on see jalaraua kinnitus sääraselt ehitatud, et peaks, kasvõi ühest kohast, kolmest. Materiali kulud on tegelikult märkimisväärsed. Võimalik ka, et keevitus teeb selle alu veidi elastsemaks ja ongi tüüpviga läinud. Valualumiinium on rabe. Selline segu jookseb paremini vormi. Teades alu keevituse võlusi ja valusi, tundub küll see jutt veits naljakas.
AndrusB kirjutas:Ohoh! mul juba hea meel et nii läks.
Heategu saab karistatud, sa ei teadnud seda?
No pole seda jalarauda küll näinud, aga 10 euriga on hästi saadud, kui saad tehtud. Samas kui Andrus tõesti 50-100( imelikult suur vahemik) EUROT sellise töö eest küsis, siis ma ei näe seal küll mingit pointi. Sellisel juhul oleksin mina ka juut ja otsiks alternatiive!
-
sulu13 kirjutas:No pole seda jalarauda küll näinud, aga 10 euriga on hästi saadud, kui saad tehtud. Samas kui Andrus tõesti 50-100( imelikult suur vahemik) EUROT sellise töö eest küsis, siis ma ei näe seal küll mingit pointi. Sellisel juhul oleksin mina ka juut ja otsiks alternatiive!
vaata pilte eelmisel lehel. Vahe piltidega seisneb selles, et ülemise kinnituspoldi juurest läks ka katki.
skulptor kirjutas:JAWAmees kirjutas:madone kirjutas:mis sa saad siis 10 euriga uue kronsa või keegi keevitab selle eest?
keevituse hind on see.
Ei ole vaja edasi arutada sel keevituse teemal. Saan täielikult aru, et AndrusB-l on piisavalt kliente ja tal pole mingit lõbu poolmuidu tööd teha.Ma nüüd ei saa kohe tasa olla. 10 eur painutamise ja korraliku alu keevitamise eest, pole mingi summa. Pealegi, on see jalaraua kinnitus sääraselt ehitatud, et peaks, kasvõi ühest kohast, kolmest. Materiali kulud on tegelikult märkimisväärsed. Võimalik ka, et keevitus teeb selle alu veidi elastsemaks ja ongi tüüpviga läinud. Valualumiinium on rabe. Selline segu jookseb paremini vormi. Teades alu keevituse võlusi ja valusi, tundub küll see jutt veits naljakas.
Painutada pole seal midagi enam. Jupp murdus väiksel mudimisel ka ülemise kinnituspoldi juurest ära.
Aga tõsiselt, aitab. Edu kõigile, kes arvavad, et ma juut olen ja alu keevituse omahind on 1023203043eurot jooksva millimeetri eest.
-
Täna oli tore päev. Clip-on sai natuke kuuma ja 20 tonnise surve all sirgeks pressitud, siduri heebel sai samuti sirgemaks. Kõige suurem võit aga on see, et sain jalaraua kronsa keevitatud. Honda endisel omanikul on pisike tranpordifirma, eeldasin, et tal on ehk mõni tuttav, kes hea rahaga alu keevitab ja mul oli õigus. Mees tuli hommikul mu tööjuurde, siis kui mul vahetus läbi sai ja 2 tundi tagasi tõin jalaraua tema käest ära. Hinna kohta küsisin, siis mees küsis vastu, et palju ma maksta tahan Ütlesin 10euri ja midagi stiilis "eiei, selle raha eest mine keevita ise" ei kuulnud. Kui keegi soovib, siis võin kontakti jagada.
Pildid:
Tegin jalarauale ka väikse testi hüpates selle peal natuke(mina olen umbes 105-110kilo) ja katki ei läinud. Ptüi-ptüi-ptüi üle vasaku õla
Kas mulle tundub, või on see jalaraud eelviimase pildi peal veidi kõver?
| Uuendan ja konverteerin vananenud foorumeid ning nende andmebaase | Muu IT abi |
-
Jalaraual toetuspind, mis hoiab teda horisontaalses asendis on kulunud natuke(ta ei toetu täispinnaga, vaid kahe 2-3mm laiuse "ribaga"), seepärast on ots paar milli allpool, kui peaks olema. Mingi aeg lasen sealt ka väheke keevitada, aga sellega pole enam nii kiiret
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.