iPhone´ga sõidu ajal muusika kuulamine
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
iPhone´ga sõidu ajal muusika kuulamine
+- 90-95 km/h juures lülitab iPhone muusika välja. Lased hoo maha nii 50-60 km/h peale siis hakkab uuesti mängima. Jne ..... Kas sellel on mingi mõistlik seletus ka?
-
- Tsikkel: Kawasaki Z900
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 1 kord
Re: iPhone´ga sõidu ajal muusika kuulamine
Hunter kirjutas:+- 90-95 km/h juures lülitab iPhone muusika välja. Lased hoo maha nii 50-60 km/h peale siis hakkab uuesti mängima. Jne ..... Kas sellel on mingi mõistlik seletus ka?
Seletus lihtne: Õunavabrik ei suuda jälgida su tegevust nii kiiresti
Let the good times roll.
-
Teema algataja
Üks seletus on see et 90 km/h sõites on vibratsioon piisavalt suur et liikumisandurite tõttu telefonil hakkab see lugusid vahetama kogu aeg. Kui raputad telefoni muusika kuulamise ajal siis ju vahetab lugu? Mul igatahes on küll nii
-
- Tsikkel: Ducati
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 11 korda
R6Estonia kirjutas:Kui raputad telefoni muusika kuulamise ajal siis ju vahetab lugu? Mul igatahes on küll nii
OT, aga selle funktsiooni saab ka välja lülitada: settsings>iPod>music>shake to shuffle>off
-
- Tsikkel: Suzuki Boulevard 1800 M109R
R6Estonia kirjutas:Üks seletus on see et 90 km/h sõites on vibratsioon piisavalt suur
Ilma vedrustuseta sõidate ja mööda munakivi teed?
-
Teema algataja
Sõidu ajal oli täpselt selline tunne, et nagu oleks piiraja peal mis reageerib kiiruse tõusule. Liikumine toimus Viljandi - Tln. trassil. Suur Intruder, korralik asfalt ... ei põrutanud seal midagi.
-
- Tsikkel: GSR600
Puldiga klapid?
Mul on paar korda pult jäänud nii lolli asendisse, et tuul on surunud jope vastu pulti ja see on omakorda hakanud isetegevust tegema.
-
- Tsikkel: Chopper
Mul on jällegi üks loll küsimus, nimelt miks peab sõidu ajal muusikat kuulama, kas siis mootori heli ei ole teile piisavalt hea muusika?
Mul loll vastus, ära tüütab see mootori "muusika" kui igapäev sama lugu kuulata monotoonselt 100 km/h pealt. pigem on maanteel sõites kiivris tuule vihin, kui mootori müra (minul isiklikult)
-
- Asukoht: Jawad ,SZR 660; YZF 600R;KTM 620 DUKE;YZF R1 ; KTM 625 sxc ,xt125x, KTM 600sixday,gsx-R600,KTM620sc
kui muidu ei saa tähelepanu hajuma siis ikka ................................................
mul se mure et 120 pealt hakkab emt netiuhendus hakkima kui lenkus lapakaga msnis olen facebooki konnapilte laen ja
porri vahin
[17:51] <R417> ma pole pretendeerinudki aasta mootoratturi aunimetusele
-
- Tsikkel: Chopper
417 kirjutas:kui muidu ei saa tähelepanu hajuma siis ikka ................................................
mul se mure et 120 pealt hakkab emt netiuhendus hakkima kui lenkus lapakaga msnis olen facebooki konnapilte laen ja
porri vahin
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.