Sinu tee bikeriks... → Kuidas minust bikerit ei saanud:

Kasutaja avatar

oldmoped
Tsikkel: Misasi see veel on?
Kontakt:

Kuidas minust bikerit ei saanud:

Lugemata postitus Postitas oldmoped »

6 aastaselt sai jalgratas erljukasele paigaldatud d4 abimootori komplekt ja sellega sõidetud paar aastat.
8 aastaselt erastasin omale isale tööjuurest antud riga-7 masina
12aastaselt soetasin krossiminski
14 aastaselt voshodi
15 aastaselt proovisin korra 50cc klassis krossi sõita... aga minu kaal ja kasv ei olnud väga sobivad nõukogude masinate võimsusele
16 aastaselt tegin load ja hakkasin alguses korviga, hiljem soolo IZ56ga mööda eestit ringi sõitrma
24 aastaselt soetasin omale dnepri... millest ehitasin chopperi
26aastaselt soetasin IZ350ne... millest ehitasin chopperi
28aastaselt soetasin endale KTM495'e
30 aastaselt soetasin omale jälle Riga-7'e ja sellest saigi hullus uue hoo
...

varsti 35seks saades, on mul garaazis 2 "päris" mootorratast, 8 erinevat vana nõukogude- ja idabloki päritolu mootorratast ja paarkümmend erinevat mopeedi... viimase paari aasta kohta statistikat tehes - mopeede olen kasutanud viimasel ajal nii ajaliselt kui ka kilometraaziliselt kordades rohkem kui mootorrattaid... viimane suvi sai üldse suurekubatuurilistest ainult enduuroga metsas ja külavahedes ringi hulkumas käidud ja maanterattaid ainult paarkorda kasutatud... järelikult ei ole biker. Loodan, et peale seda avaldust minuga ikkagi veel nõus suhtlema ollakse.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Otsin / nägin inimest.”