Rakke enduro 2011 11-12 juuni
-
- Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570
Re: Rakke enduro 2011 11-12 juuni
Möku kirjutas:Piloot - sa peaksid kogu Balti sarja omale kalendrisse panema, oleks Eesti meestel ka rallirataste klassis esindatus olemas. Järgmine etapp lätimaal Ogres 2-3 juuli!
Vähe vara vist veel plaane teha, väntamine ja kogu see karm katsumus on veel kole selgelt meeles
Saabastesse tuleb kohe kindlasti investeerida, hetkel on üks jalg teisest poole jämedam, Maardus sai see obaduse ja eile esimese ringi viimase raiesmiku peal koomilise aga valusa õppetunni. Oleks keegi kõrvalt vaadanud oleks end kindlasti pooleks naernud
Nimelt kaks parajat roigast tegid omavahel nii effektiivset koostööd, et tulemuseks oli väga effektne stoppie koos üle 90 kraadise pöördega. Nimelt üks roigas, peale sõites, tõstis teist niipalju, et see tuli eestpoolt jalarauda üles, jala alla, teine ots läks korralikult maasse, kuna ma püsti peal olin ja raskus oli sellel jalal siis tahtis seljast maha visata, varbad painutas korralikult ülespoole. Siis jooksis otsapidi mööda jalarauda raami, tõstis tagumise otsa suht püsti ja viskas peaaegu ringi. Mingil imekombel jäin isegi püsti ja tol hetkel olin kõige õnnelikum selle üle et kogu selle tegevuse käigus jõudsin sidurit rebida, mootor jäi käima ja pääsesin väntamisest
Kiluvaras ka kauples lätti sõitma ja ega see ju iseenesest paha plaan pole. Kuidas seal üldiselt on, just maa peal püsimise osas? Kes on käinud oskab ehk mingeid võrdlusi tuua.
Mis oli mulle kahel päeval suureks üllatuseks oli see, et kuna quadid tulid kohe peale mind siis ajakaotusest tingituna sattusin vahepeal nende järele ja siis üllatus-üllatus, kusagil metsavahel tuleb quad täie pasaga vastu ja seda mõlemal päeval. Viimasel päeval ka üks tsikliga lätlane. Nüüd kuulsin, et 3 lätlast (tsiklitega) olidki sõitnud Uniküla karjäärist läbi Triigi otse Müürikule. Ma veel mõtlesin, et hakkan palavusest lolliks minema kuna metsa vahel vastu tulnud kiluvaras oli juba Müürikul.
Kuram, Androl läks küll Müürikul väga õnnetult, kiiret paranemist talle!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.