STREETMOTO orienteerumissari 2011
Re: STREETMOTO orienteerumissari 2011
Ei no mis mina asjast ka tean, mul endagagi tegemist. Kaks ratast, 1 jääb eemale seisma, 1 tuleb templit võtma. Mõtlesin, et sõber sõidab niisama kaasa. Järgmises punktis kuulen selgelt, et mõlemad kontroll lehed 1 inimese käes. Ma ei tea miks, äkki polnud 1 ratas väga maastikusõbralik või oli sõitja lihtsalt väsinud. Kui me lisaksime neile nüüd kiivri ühenduse, saaksime nendevahelist vahemaad suurendada ja saaksime punktide otsimise ära jagada. Sellele, kes liigub kontroll lehtega, saab järgmise või siis ülejärgmise peidupaiga ette laulda. Veel parem, kutsun kellegi eesotsast resturaani ja teen diili...ise joon 5h õlut, laekun õigeks ajaks õigesse kohta ja võidan Uduangerja ära (you know what I mean) ja saan nänni
Aga päriselt ka, mis värk selle naiste arvestusega on...kas muutub stabiilseks, et 3 parimat või iga kord erinev teema? Mina, kes ma olen võitlushimuline, ma lihtsalt ei tea, kas hakkan ennast kokku võtma (teen trenni jne ) või hakkan mõtlema, et niisama ma võin ükskõik kus sõita.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.