navigatsiooniseade
-
- Tsikkel: Yamu FJR 1300, Yamu WR 450
- Tänatud: 1 kord
Re: navigatsiooniseade
Pole käsi GPS-i kasutada saanud ei oska kommenteerida. Võibolla oleks see piisav lahendus ka mulle.
Hääljuhistega harjunud ja kuna telefon on taskust juhatanud, siis muudmoodi ei olekski saanud kui
hääljuhistega sest kaarti ma ei näinud. Kui kaart oleks silme all on siis pole juhiseid vist vaja enam ...
Ma pole EOMAP kaarti näinud ja ei oska seda ka kommenteerida aga Regio kaardist on siiani piisanud.
TomTom ise on hinnalt palju parem kui Garmin aga kas kaardid on piisavad ??? Et kui keerad peterburi mnt
maha näiteks Loksa poole ja kolistad kuskil kruusa / metsateedel, kas need on ka peal ikka ja ei näita põldu.
Orienteerumisel viskaks küll üle, kui mingi hetk enam teid Navi ei näita. Mõned aastad tagasi lonkas TomTomi
kaart ikka korralikult vähemalt Eesti osas. Keegi kuskil kiitis kunagi TomTom kaarti et väga hea on aga ennem
ei usuks vist, kui saaks ise testida. Või lükkab keegi väite ümber ? Muidugi oleks variant laenutusest võtta
käsi GPS testiks, saaks kohe pildi ette kas see on mulle või mitte.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.