GPS lokaator mootorrattale → Re: GPS lokaator
Re: GPS lokaator
lextastic kirjutas:ei ma mõtlen ikka et mis sim kaarti sinna trackerisse panna. mingi, mis saadaks sõnumeid odavalt. kui ta mulle oma telefoni peale lingi saadab siissee on juba minu simi kulu ju. klikin kaardi lingil ja selle andmeside eest maksan juba teise sim-i alt. sellesmõttes et trackeris peaks olema ainutl sim, mis saadab odavaid sõnumeid ja kõik.
Seda minagi. Trackerisse kõnekaart, kuna selle ühe SMS'i (ehk ühe positsioneerimise päringu vastuse) hind on 5 eurosenti. Kuidas igaüks SMS'iga saadud koordinaadid kaardile plotib on oma asi, kas klikib telefonis lingil või kirjutab ümber arvutisse ei puutu teemasse.
Elisa kõnekaardi valisin just sellepärast, et SMS maksab 5 senti ja lisaks on võimalik positsioneerida seda kõnekaarti elisa iseteenindusest ehk interneedusest. Samuti toimib roaming ehk peaks ka väljamaal töötama.
Üks kõnekaartide võrdlusleht.
Aga jah, on võimalik ka lasta trackeril üle GPRS'i koordinaate serverisse saata, mis joonistab sulle ploti teekonnast. Oli vist ka tasuta teenusepakkujaid, kuid sai ka ise serveri teha. Aga ei näe sellel pointi.
PS: Ärge arvake, et ma elisat reklaamin. Nende teenindajad esindustes ei tea midagi oma toodetest ja ajavad pada. Iseteenindustes ei toimi pooled sisselogimismeetodid ega paroolimeeldetuletused ja õigete arvete saatmisega on neil siiamaani probleeme. Mina ei soovita kedagi, mõelge ise välja, kellele eurosendid jätate.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.