põrusin eksamil

Tsikkelröövel
Tsikkel: Kawa GPZ 550, W800, Jawa 350
Tänatud: 27 korda

Re: põrusin eksamil

Lugemata postitus Postitas Tsikkelröövel »

Teate, mul mõlemad plikad tegid sel kevadel load (B). Mõlemad kukkusid esimesel korral läbi. Üks neist siunas küll eksaminaatorit, aga sai videot vaatamas käidud - jummala õigus tegelikult eksaminaatoritel. Teisel korral tegid mõlemad eksami ära probleemideta. Käisin ise 2 aasta eest käru lube tegemas, sestap ka endal eksamikogemus olemas (probleemideta). Ja siinkohal astun ma tegelikult küll eksaminaatorite kaitseks välja, vähemalt Tartus.
Need mehed teevad lihtsalt oma tööd. Nende asi on anda hinnang, kas noor juht on valmis tänavale minema või mitte. Loomulikult on seal väga palju ka subjektiivset osa, aga ka see käib asja juurde. Enamus meist on tegelikult kaugelt sitemad juhid, kui me ise arvame (mina nende hulgas). Kusjuures, täiesti loomulikult on enesehinnang noorte inimeste puhul kõrgemgi (see pole etteheide, see lihtsalt on nii). Kaasliiklejad aga tunnevad kehva juhi ju alati ära, mis?
Samas, nt iga hinna eest õigust ajav juht ei kõlba tänavale. Mis sa selle õigusega postuumselt peale hakkad? No ei ole küps selline inimene. Eksamil peab suutma oma ego nii palju alla suruda, et teha, mis eksaminaator tahab - emotsioonide kontrollile allutamine on juhi puhul mu meelest ülitähtis. Ega see on ka elus nii - ei ole võimalik juhtida alluvaid, kui ise alluda ei suuda. Kui sõidad oma sõidu rahulikult tõmblemata ära, täites eeskirju, saad raudselt eksamilt läbi.
Ja lõppude lõpuks, kui mõni teeb eksamit 10 korda, siis ei toimu see ju kogu aeg sama eksaminaatoriga? Järelikult ei ole viga ju eksaminaatoris.

Kas Mees ostab tsikli, pole küsimus. Küsimus on: millal?

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”