GPS lokaator mootorrattale

Kui mutrivõti peos püsib (või siis üldse ei püsi), kui vajad abi või nõu mootorratta remondil või soovid tehnika üle arutleda. Kui pluss ja miinus on lootusetult segi ja amprid ajavad volte taga.

Moderaator: Moded

Foorumi reeglid
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
  1. Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
  2. Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta

NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.

Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!
Kasutaja avatar

z1000

Re: GPS lokaator

Lugemata postitus Postitas z1000 »

tellisin ka selle ära mingi paar nädalat tagasi, peaks kohe saama. kommenteerin ka siis kui tööle ajan.

.
Kasutaja avatar

müristaja
Tsikkel: Tuned & modded Tuono

Lugemata postitus Postitas müristaja »

Ma tellin sellise http://www.chinavasion.com/gps-tracking ... /cvpltr22/ aku stand by ajaks lubatakse 30 päeva ilma laadimata!

Drop a gear and disappear...
Kasutaja avatar

Eikki
Kaupmees
Tsikkel: Ducati Streetfighter
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 4 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Eikki »

On siis keegi katsetada ka juba jõundud? Kuidas tunduvad?

Õige mees keerab alati juurde.
Aitan USA-st asjade tellimisel. Ebay, Paypal-iga maksmine ja kõik muud kohad.
http://www.estperformance.com
http://www.facebook.com/estperformance
Kasutaja avatar

z1000

sain kätte, varsti panen peale. hetkel ootab asi ainult aja taga.

.
Kasutaja avatar

kristjanh
Tsikkel: intruder vs800 gl

Lugemata postitus Postitas kristjanh »

mul asi (tk102) käes ja katsetan. Hetkel pole veel tsikli peale panna jõudnud. Auto kindalaekast näiteks levib väga hästi full signaali tugevusega. Ringi sõites olen proovinud parkimismajas koordinaate küsida siis pole vastust saanud, kuid majast välja sõites on saatnud kohe koordinaadid. Katsetan kaua aku peab.

alguses võttis natuke aega, et aru saada mis nippidega konfima peab aga õpetusi netis jagub ja ka siin threadis on paar posti eespool vajalikud seadistused olemas. Meeles peab pidama aint et peale on/off tuleb "begin123456" saata ning time zone läheb ka restardiga paigast. "time zone123456 +3"

teine probleem on see, et mul ei mahu kuidagi kaasas olnud magnetid taga kaane sisse ära. Peab natuke suuremaks tegema pesasid vist. Teistel ka selline mure?

kilx

Lugemata postitus Postitas kilx »

kristjanh kirjutas:

mul asi (tk102) käes ja katsetan. Hetkel pole veel tsikli peale panna jõudnud. Auto kindalaekast näiteks levib väga hästi full signaali tugevusega. Ringi sõites olen proovinud parkimismajas koordinaate küsida siis pole vastust saanud, kuid majast välja sõites on saatnud kohe koordinaadid. Katsetan kaua aku peab.

alguses võttis natuke aega, et aru saada mis nippidega konfima peab aga õpetusi netis jagub ja ka siin threadis on paar posti eespool vajalikud seadistused olemas. Meeles peab pidama aint et peale on/off tuleb "begin123456" saata ning time zone läheb ka restardiga paigast. "time zone123456 +3"

teine probleem on see, et mul ei mahu kuidagi kaasas olnud magnetid taga kaane sisse ära. Peab natuke suuremaks tegema pesasid vist. Teistel ka selline mure?

Kuidas sa signaali tugevust mõõdad? Minul kõne tegemise peale tracker mode'is saadab vastuseks lihtsalt googlemaps'i lingi, mille seest saab koordinaate välja lugeda.

"begin" käsu pidi ainult initsialiseerimiseks saatma, esimest korda. Peale on/off'i küll rohkem vaja pole, see peaks ju kõik settingud resettima, vast sellepärast läheb sul timezone paigast? Ning kui sa parooli ära muutsid, siis begin123456 enam ei tohiks toimida ka.

Mul oli kaasas kaks tagakaant, üks juba sinna paigaldatud magnetitega ja teine tühjade magnetikohtadega.

Kasutaja avatar

kristjanh

hmm, ei tea kas neid on siis erinevaid versioone. Igatahes minul saadab ta sms'i koordinaatide kujul ning kaasas on ka battery: F signal: F ehk siis kas F-full või L-low võib-olla saab seda sms formaati mingi käsuga muuta?
minu sms formaat on selline:

Kood: Vali kõik

lat: 59.123456 long: 024.123456 speed: 000.0 09/06/11 22:25 bat: F signal: F imei:1234567890123

millegipärast kui ma begin123456 (see 123456 on lihtsalt näiteks, loomulikult on mul see muudetud) peale on/off ei saada siis ta ei reageeri mul üldse.

Kasutaja avatar

kristjanh

ok my bad. Seda begin12345 pole vaja tõesti saata. See resetib settingud defaulti ehk siis kaotab authorized numbersid ära. Mul olid need numbrid valesti sisse pandud sellepärast ei reageerinudki. Nagu paar posti eespool mainitud siis ka minu seade ei taha +372 asemel 00372 vastu võtta. Number tuleb sisestada siis +372 mitte nagu manualis 00372.

Kasutaja avatar

z1000

ma nüüd mõtlen et mis sim-i sinna peaks panema. mida te ise kasutate? et oleks võimalikult odav ja mingi kuumaksu jamaga peaks võimalikult vähe tegelema.. diil? või see diili super. vms

.
Kasutaja avatar

daub
Tsikkel: F6C 1500
Tänanud: 34 korda
Tänatud: 39 korda

Lugemata postitus Postitas daub »

Ei tea kas nendel kõnekaartidel see andmeside on ikka kõige odavam? Äkki mõni nendest püsineti pakettidest? Ma kaldun vähemalt arvama, et kindel kuumaks tuleb pideva valve korral soodsam kui hästi palju väikeseid maksasid koguaeg.

Kui sa tahad igal juhul kruusa vältida, siis leiab kruus su üles.
Pilt
Kasutaja avatar

z1000

andmeside ei mängi rolli ju gpsi puhul.. kaarti pole vaja tal laadida. pigem sõnumite hind loeb tk 102 puhul..

.
Kasutaja avatar

daub
Tsikkel: F6C 1500
Tänanud: 34 korda
Tänatud: 39 korda

Lugemata postitus Postitas daub »

kas nondel mingit arvutist järje ajamise varianti ei olnudki siis?

Kui sa tahad igal juhul kruusa vältida, siis leiab kruus su üles.
Pilt

kilx

daub kirjutas:

kas nondel mingit arvutist järje ajamise varianti ei olnudki siis?

On küll, loe näiteks seda manuali.

Kuigi ma ise ei näe väga pointi gprsil, lihtsam 5 senti per päring maksta. Kavatsen päringuid harva teha, vahest testimiseks, et ikka veel töötab ja siis sel juhul, mis ma loodan, et ei juhtugi. Võtsin siis elisa kõnekaardi, kuna seda saab ka positsioneerida iseteenindusest. Üritan täna trackeri ka tsikli peale panna lõpuks.

Ning jah, minu versioon softist saadab ainult google maps lingi. Peab uurima, kas seda saab muuta softi vahetamata.

Kasutaja avatar

z1000

ei ma mõtlen ikka et mis sim kaarti sinna trackerisse panna. mingi, mis saadaks sõnumeid odavalt. kui ta mulle oma telefoni peale lingi saadab siissee on juba minu simi kulu ju. klikin kaardi lingil ja selle andmeside eest maksan juba teise sim-i alt. sellesmõttes et trackeris peaks olema ainutl sim, mis saadab odavaid sõnumeid ja kõik.

.

kilx

lextastic kirjutas:

ei ma mõtlen ikka et mis sim kaarti sinna trackerisse panna. mingi, mis saadaks sõnumeid odavalt. kui ta mulle oma telefoni peale lingi saadab siissee on juba minu simi kulu ju. klikin kaardi lingil ja selle andmeside eest maksan juba teise sim-i alt. sellesmõttes et trackeris peaks olema ainutl sim, mis saadab odavaid sõnumeid ja kõik.

Seda minagi. Trackerisse kõnekaart, kuna selle ühe SMS'i (ehk ühe positsioneerimise päringu vastuse) hind on 5 eurosenti. Kuidas igaüks SMS'iga saadud koordinaadid kaardile plotib on oma asi, kas klikib telefonis lingil või kirjutab ümber arvutisse ei puutu teemasse.

Elisa kõnekaardi valisin just sellepärast, et SMS maksab 5 senti ja lisaks on võimalik positsioneerida seda kõnekaarti elisa iseteenindusest ehk interneedusest. Samuti toimib roaming ehk peaks ka väljamaal töötama.

Üks kõnekaartide võrdlusleht.

Aga jah, on võimalik ka lasta trackeril üle GPRS'i koordinaate serverisse saata, mis joonistab sulle ploti teekonnast. Oli vist ka tasuta teenusepakkujaid, kuid sai ka ise serveri teha. Aga ei näe sellel pointi.

PS: Ärge arvake, et ma elisat reklaamin. Nende teenindajad esindustes ei tea midagi oma toodetest ja ajavad pada. Iseteenindustes ei toimi pooled sisselogimismeetodid ega paroolimeeldetuletused ja õigete arvete saatmisega on neil siiamaani probleeme. Mina ei soovita kedagi, mõelge ise välja, kellele eurosendid jätate.

Viimati muutis kilx, 10 Juun 2011, 13:28, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar

z1000

mhmh seal on mitu valikut umbes sarnaste hindadega.. teglikult pole isegi liiga oluline. sest ausaltöeldes, kui sa seda oma marsruudi träkkimiseks ei kasuta siis kui tihti sa ikka kontrollid kus ratas on. ainult siis kui ära varastatakse.. niiet hind tegelt pole ka liiga oluline. aga mida väiksem seda parem igatahes.

.
Kasutaja avatar

martis
Kaupmees
Tsikkel: BMW K1 1991
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas martis »

müristaja kirjutas:

Ma tellin sellise http://www.chinavasion.com/gps-tracking ... /cvpltr22/ aku stand by ajaks lubatakse 30 päeva ilma laadimata!

Tellisin endale ka selle seadme. Argumentideks olid lubatud veekindlus (no eks näis, vähemalt piltide pealt tundub sihuke kapitaalsem karp olevat küll) ja väliste antennide lisamise võimalus juhuks, kui sisemise GPS antenniga millegipärast signaal nõrgaks jääb. 12V pealt otseühendamise võimalus tundub ka olemas olevat (st ilma välise adapterita). Eks kohale saabudes uuri lähemalt.

Uurisin selle pisikese TK102 kohta ka, tema suureks eeliseks on just hästi väikesed mõõtmed, aga veekindlus ja tsikli vooluringist toitmine jäid minu jaoks siiski nati küsitavateks, isegi kotte ja adaptereid kasutades (user review'sid on erinevates kohtades igasuguseid). Küll aga kirjutatakse siin-seal, et kui ostate, siis kindlasti Xexun'i originaal, vahe töökindluses ja GPS lock'is pidi väga suur olema. Tehakse ka täpselt sama välimusega koopiaid (seadme trüki - ja koostekvaliteet küll nähtavalt kehvem). Kumba seal Amazonis müüakse, ei saanud aru, aga originaalseadme eBay link jooksis siit läbi.

Zündapp Bella R204 (1959)
BMW K1 (1991)
Jawa 634 - orig.korras, ls 2200 km (1982)

motovedu.ee - tsiklireis on puhkamiseks, mitte ühest bensiinijaamast teise täristamiseks
Kasutaja avatar

z1000

mul küsimus ka. et kas keegi teab kas seda softi saab alla ka tõmmata kuskilt? te vast rohkem googeldanud ja säästaks aega.. cd.d pole nii ammu kasutanud et võtsin selle seadmegi suurest arvutist välja. ja maciga ma seda pisikest jubinat mängitada ei saa.

.
Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Tänanud: 1093 korda
Tänatud: 1098 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Macintosh »

lextastic kirjutas:

mul küsimus ka. et kas keegi teab kas seda softi saab alla ka tõmmata kuskilt? te vast rohkem googeldanud ja säästaks aega.. cd.d pole nii ammu kasutanud et võtsin selle seadmegi suurest arvutist välja. ja maciga ma seda pisikest jubinat mängitada ei saa.

Mulle torkas sealt silma selline asi:

"Can I install the software on multiple computers?
No. Each tracker’s IMEI number is unique and can only be used to setup the software on one computer once and ONLY ONCE, which means you can only use the software on that computer exclusively after successfully set it up. This is due to the security requirements of the software and the product."

🧢 👕 🏍 T-särgid, pusad, mütsid ja kingitused mootorratturile . 🚀🚀 🍀 VAATA LÄHEMALT
Kasutaja avatar

z1000

jah, aga mul pole seda ühegi peal veel :P tahaks ühegi peale saada seda programmi..

.

kilx

lextastic kirjutas:

jah, aga mul pole seda ühegi peal veel :P tahaks ühegi peale saada seda programmi..

Ma sain aru, et sul ka TK102 või selle analoog. Sellele pole mingit programmi ju? Või said mingi juhtme ka kaasa? Minu CD peal olid igasuguste mudelite PDF juhendid ja kaks Google Earth installerit ainult. Ja ega ei oodanudki sealt midagi leida.

Kasutaja avatar

MrR
Tsikkel: Bayerische Motor Werke
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas MrR »

Need on ka päris asjalikud tooted: http://www.integratedtrackers.com/GPSTrack/Products.jsp Kaarditugi jne on kohe olemas. :wink:

Kasutaja avatar

z1000

kilx kirjutas:
lextastic kirjutas:

Ma sain aru, et sul ka TK102 või selle analoog. Sellele pole mingit programmi ju? Või said mingi juhtme ka kaasa? Minu CD peal olid igasuguste mudelite PDF juhendid ja kaks Google Earth installerit ainult. Ja ega ei oodanudki sealt midagi leida.

mul oli seal juhe ja see väike CD, suurel arvutil cd draivi pole ammu enam ja läpakasse seda pisikest ei topi. ehk siis ma ei tea mis seal peal on. oletasin et mingi progejupp millega saab uuendada selle softi, et vb siis saadab google mapsi lingi ka. praegu saadab ainult koordinaate.

tk-102 on küll muidu. ja testisin, töötab. panin sisse ZENi kõnekaardi. aga pole veel ratta peale ühendanud ega midagi. praegu aku pealt. ei tea kui kaua see vastu peab ainult. eks näeb..

.
Kasutaja avatar

kristjanh

MrR kirjutas:

Need on ka päris asjalikud tooted: http://www.integratedtrackers.com/GPSTrack/Products.jsp Kaarditugi jne on kohe olemas. :wink:

see jubin on juba mitmendat kuud "out of stock"

kilx

Reedel sai peale pandud, hetkel küll otse aku külge. Juhe on väga pikk, probleemi ei teki paigaldamisel. Aga lähiajal kakun lolliks läinud alarmi maha ja siis peidan trackeri juhtmed ära. (Suunatulesid kasutades teeb alarm valju piiksu koos suunakate põlemisega, nagu rekka vmt tagurdamisel. Vähemalt teavad ka pimedad, et ma pööran. Internet arvas, et Spyball'i alarmist ongi ainult prügikastis ja tsiklist võimalikult kaugel kasu.)

Ning aku tühjaks ei saanud ja seade töötas, saatis kõne peale SMS'i google maps lingiga. Kuna minul saadab ainult lingi, siis levi kohta ei oska öelda. Aga see point siis tõendatud, et asi töötab ka 12V pealt laadides samal ajal. Kui keegi ostis endale selle TK102'e ilma 12V-24V laadijata, siis neid saab ebayst umbes 6 taalaga eraldi ka osta.

Kasutaja avatar

kristjanh

kas sa aretasid ta ka miski niiskuskindla koti või karbi sisse?

kilx

kristjanh kirjutas:

kas sa aretasid ta ka miski niiskuskindla koti või karbi sisse?

Kaasas olevasse kotikesse panin (+auk juhtme jaoks) ja põrutamise vastu on svammiga ümbritsetud. Sellisega, mis igast elektroonikaga karpides kaasa tuleb. Asub tsikli peal ka kohas, kuhu vihmavesi ei satu.

Kui niiskuse kindel see lahendus on, ei tea. Võib-olla peaks sinna kilekotti kaasa panema neid niiskust imavaid valgeid kotikesi, mida jalatsite karpidest leiab?

Kasutaja avatar

z1000

proovisin ka seda tk-102 ilma motika peale panemata. töötab ilusti, kõik timmis, aga ilma otse aku peale panemata on küll mõttetu asi. mul sai aku mingi päevaga tühjaks. kes seda viitsib koguaeg maha kakkuda ja laadida.. kui nüüd siin soe ilm tuleb siis monteerin peale. kuigi ma ise seda teha ei oska. loodan et vend teeb abi... kui raske see ikka olla saab kahe juhtme ühendamine? või sõltub seal paljust midagi?

.

kilx

lextastic kirjutas:

proovisin ka seda tk-102 ilma motika peale panemata. töötab ilusti, kõik timmis, aga ilma otse aku peale panemata on küll mõttetu asi. mul sai aku mingi päevaga tühjaks. kes seda viitsib koguaeg maha kakkuda ja laadida.. kui nüüd siin soe ilm tuleb siis monteerin peale. kuigi ma ise seda teha ei oska. loodan et vend teeb abi... kui raske see ikka olla saab kahe juhtme ühendamine? või sõltub seal paljust midagi?

Terve päeva pidas vastu? Ma mäletan numbrit 8h kõigest. Ma ei viitsiks seda ka kord kuus maha kakkuda laadimiseks, muidugi tuleb ära ühendada.

Ei olegi keeruline, miinuse saad kasvõi raami pealt. Plussi võtad kas otse akult või siis leiad mingi parema koha, kus vool (12+V) ka ilma süüteta sees oleks.

Viimati muutis kilx, 14 Juun 2011, 12:09, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar

z1000

või noh ma ei vaadanud. järgmine kord kui vaatasin oli tühi. ilmselt siis vähem. aga ma proovin siis. ei kõla keeruliselt. mul vend ehitas s6 automaadist manuaali ma arvan et ta saab selle juhtmega hakkama. ma ise pole väga auto/motika nokitsemisega sina peal.

.
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”