GPS lokaator mootorrattale → Re: GPS lokaator

kilx

Re: GPS lokaator

Lugemata postitus Postitas kilx »

kristjanh kirjutas:

mul asi (tk102) käes ja katsetan. Hetkel pole veel tsikli peale panna jõudnud. Auto kindalaekast näiteks levib väga hästi full signaali tugevusega. Ringi sõites olen proovinud parkimismajas koordinaate küsida siis pole vastust saanud, kuid majast välja sõites on saatnud kohe koordinaadid. Katsetan kaua aku peab.

alguses võttis natuke aega, et aru saada mis nippidega konfima peab aga õpetusi netis jagub ja ka siin threadis on paar posti eespool vajalikud seadistused olemas. Meeles peab pidama aint et peale on/off tuleb "begin123456" saata ning time zone läheb ka restardiga paigast. "time zone123456 +3"

teine probleem on see, et mul ei mahu kuidagi kaasas olnud magnetid taga kaane sisse ära. Peab natuke suuremaks tegema pesasid vist. Teistel ka selline mure?

Kuidas sa signaali tugevust mõõdad? Minul kõne tegemise peale tracker mode'is saadab vastuseks lihtsalt googlemaps'i lingi, mille seest saab koordinaate välja lugeda.

"begin" käsu pidi ainult initsialiseerimiseks saatma, esimest korda. Peale on/off'i küll rohkem vaja pole, see peaks ju kõik settingud resettima, vast sellepärast läheb sul timezone paigast? Ning kui sa parooli ära muutsid, siis begin123456 enam ei tohiks toimida ka.

Mul oli kaasas kaks tagakaant, üks juba sinna paigaldatud magnetitega ja teine tühjade magnetikohtadega.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”