Mitu liitrit 100 km kohta kütust võtab?

sigaelmar

Re: Mitu liitrit 100 km kohta kütust võtab?

Lugemata postitus Postitas sigaelmar »

martis kirjutas:

Vabandan, kui on natuke offtopic aga - mulle on alati mõistatuseks jäänud, miks NII paljud inimesed selle kütusekulu üle nii hirmsasti arutavad. Hobi maksab ja kui su hobiks on mootorratas (auto, lennuk...) siis osa sellest "maksust" on kütus. See on üsna väike osa pealegi - hinnalanguse, hoolduse, rehvide, varuosade näol kulub tsikli peale niikuinii kordades rohkem kui kulu kütusele, kes ei usu, arvutage ise.
Jõudsid osta mitme kuni mitmekümne tuhande euro eest tsikli, jõuad ka tankida. Kütusekulu vastu võiks huvi tunda ainult siis kui ta on nii normist väljas et viitab mõnele rikkele, muidu on ta mingi selline rohkem statistiline näitaja ja näitab pigem seda kui lõbus on olnud sõita...

Aga ikka ja jälle kohtan ma maasturimehi, kes ostsid 30...40...60 tuhande eurose auto ja ütlevad, et kurat, võtab palju penssu... Näe, eelmine masin võttis 6 aga see tervelt 9... :wack:

P.S. Mis ei takista mul täpselt teadmast, et minu 1200-ne võtab rahulikul maanteesõidul 5...5.5 l :P

Pole see mingi mõistatus - mootorratta küttekulu on vaja teada, et sa oskaksid küttekogusega arvestada ja oma rattaga kuskil pärap***ses teele ei jää. Paagid on väikesed ja paela otsas tanklasse ei vii.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Fleim”